kafarszczak 11.11.2020 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Witajcie, bardzo podoba mi się ten projekt, aczkolwiek mam w warunkach zabudowy nachylenie dachu min 35*. Proszę mi powiedzieć czy architekt bedzię w stanie ogarnąć ten dach tak aby pasowało do warunków zabudowy które mam ? Czy jak zmieni dach na 30 * to już przejdzie to czy konkretnie musi być 35* tak jak w WZ.. Jeśli ktoś budował ten dom to prosze o opinie jak to cenowo was wyszło. Nie mogę nigdzie znaleźć konkretnego opisu za poszczególne etapy co ile kosztuje. Np stan zero itp itd ... https://www.extradom.pl/projekt-domu-dom-przy-slonecznej-9-KRK1617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2020 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 musi byc jak w WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafarszczak 11.11.2020 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Wz są z 2011.r licze na to że można bedzie coś napisać w nich jeśli będzie się występować o nowe, aby zmienili co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2020 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 to najpierw wystąp o wz zanim kupisz projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafarszczak 13.11.2020 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ile czasu będę czekał na odpowiedź po wystąpieniu o aktualne warunki zabudowy ? Jak to czasowo wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2020 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 to pytanie do twojej gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts