lgots 11.11.2020 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dzień dobry, w nowym domu szeregowym planuję położyć panele winylowe na podłogach (za wyjątkiem łazienek) oraz na schodach. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w nakładaniu na schody betonowe, zabiegowe paneli winylowych? Najbardziej podobają mi się wineo, ponieważ mają profil schodowy wykonywany z panela (https://www.wineo-polska.pl/schody-z-paneli/profil-schodowy), ale szukam jeszcze innych wariantów (laminowane raczej odpadają, z uwagi na profile schodowe łączone - wydaje mi się, że trwałość będzie mniejsza). Raczej chcę, aby podłogi i schody były takie same i jeśli to możliwe, montaż był do wykonania we własnym zakresie. Jeśli to możliwe, wolę uniknąć przestrzeni dylatacyjnych między pomieszczeniami, jedynie na styku przedpokój - lazienki (tam będą prawie na pewno płytki). Może ktoś z Was ma doświadczenie z winylami na schodach? Będę wdzięczny za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2020 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 też oglądałam ich stronkę z tymi panelami schodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts