Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejniki dekoracyjne

Berenika

Recommended Posts

Bardzo sensowne te grzejniki :D :D :D , szczególnie te z dodatkowymi uchwytami, nie wiem tylko czy są ogólnie dostępne. Pomimo ogrzewania podłogowego chcę dodatkowo zamontować takie grzejniki w łazienkach i kuchni :) :) :) Rzekomo niewiele dają dodatkowego ciepła ale zdają egzamin przy suszeniu ręczników i ścierek :)

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

My w przedpokoju mamy malutki odpowiednik tego:

http://www.zehnder.pl/index.php?pageID=286&vmprod:pid=20218&template=vm_product_detail.html

Nie pamiętam wymiarów ale gdzieś w okolicach 50 cm długości. Nie jest jakoś mega dekoracyjny ale idealnie zakamuflował się i dobrze grzeje.

Pozdrawiam

P.R.

• 4 months później...
  • 1 year później...
odgrzewam stary wątek... szukam grzejnika dekoracyjnego do salonu. grzejnik bedzie tylko jeden, na podłodze ogrzewanie podłogowe a ten grzejnik miałby być w pionie na ścianie i miałby pełnić rolę również ozdobną... te które mi się podobają ceny kosmos - 10 - 12 tys...a ja szukam "tylko" do 4 tys. podrzućcie jakieś sensowne fotki i firmy... dziękuję serdecznie

odgrzewam stary wątek... szukam grzejnika dekoracyjnego do salonu. grzejnik bedzie tylko jeden, na podłodze ogrzewanie podłogowe a ten grzejnik miałby być w pionie na ścianie i miałby pełnić rolę również ozdobną... te które mi się podobają ceny kosmos - 10 - 12 tys...a ja szukam "tylko" do 4 tys. podrzućcie jakieś sensowne fotki i firmy... dziękuję serdecznie

Może Terma Technologie?

http://www.e-terma.com/index.php

Ja będę kupować z tej firmy grzejnik do łazienki (model Simple).

• 1 year później...

Ja mam pytanie do osób, które posiadają w domu grzejniki w kolorze chrom polerowany (podobnym jak na obrazku)

JK-ISPAN-VERSUS-CHROM-1300x500.jpg

bardzo mi się podobają grzejniki w takim kolorze, w których niemal można się przejrzeć, ale moja żona jest pełna obaw do użytkowania go. Jestem bardzo ciekawy czy zakup takiego grzejnika nie będzie wiązał się z codziennym czyszczeniem go?

• 3 months później...
  • 7 months później...
  • 5 months później...
  • 3 months później...
  • 11 months później...