coachu13 02.12.2020 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć, Mam taki problem ze sterownikami, które odkręcałem podczas malowania.Po ponownym podłączeniu przewodów i zamknięcia zewnętrzną obudową sterownik tak jakby nie wstał.Wyświetlacz w ogóle nie działa.Podpięte jest OK, napięcie dochodzi.Dodam, że dla próby kiedy otworzyłem sterownik w kolejnym pokoju i zamknąłem pojawił się ten sam problem.Czyli sterownik nie działa, wyświetlacz nic nie pokazuje.O co tu może chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Napoli 02.12.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) A listwa sterująca jest włączona ? Ewentualnie nie zrobiłeś jakiegoś zwarcia , zobacz jeszcze S-ke w rozdzielni. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Napoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 02.12.2020 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Wszystko włączone.Napięcie dochodzi do sterownika.Dodam, że dzisiaj wyłączyłem i włączyłem prąd w całym domu to "wstał" chyba jeden z 11 sterowników.Wszystkie inne "martwe".Nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 04.12.2020 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ktoś ma jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.12.2020 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Na ile wyłączyłeś cały dom? Wyłącz na dłuższą chwilę = 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 05.12.2020 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Ktoś ma jakieś pomysły ? Moze jakies zdjecia instalacji. Instaluję duzo tych sterowników, praktycznie brak uszkodzen. Nie chce sie mi wierzyc ze moze jakas seria wadliwych regulatorów sie trafiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 10.12.2020 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Czemu wyłączenie na dłuższą chwilę miałoby pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts