URBAL Budownictwo 02.12.2020 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Witam całą społeczność tego forum. Trafiłem tu z polecenia jednego ze starych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBAL Budownictwo 02.12.2020 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 I już coś się spierniczyło i urwało mi 3/4 posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBAL Budownictwo 02.12.2020 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Chyba mnie tu nie chcą. Znowu ucięty post. Ostatnia próba. Mam na imię Adrian i pochodzę z Sądecczyzny. Zajmuje się głównie remontami i wykończeniami wnętrz ale tematy szeroko pojętej budowlanki nie są mi obce. W miarę swoich możliwości będę starał się pomagać. A może sam coś liznę wiedzy. W końcu człowiek który się nie rozwija, cofa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBAL Budownictwo 02.12.2020 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ooo poszło w końcu całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Ooo poszło w końcu całe ������ Przeczytałeś regulamin forum? Zwłaszcza punkty odnoszące się do nicków będących nazwą firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URBAL Budownictwo 23.12.2020 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Przeczytałem regulamin ale już po rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.12.2020 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 to stwórz nowe konto jako osoba fizyczna albo wykup płatny profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts