przemeks19 03.12.2020 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Witam Co sądzicie o winylach? Żona uparła się że chce jednolitą podłogę w salonie,kuchni,wiatrolapie i korytarzu. Nie dam laminatu 2 kuchni i we wiatrolapie bo będę musiał za dupą zaraz wodę wycierać.Mam gościa co z wylewką samopoziomująca montażem i winylami za 130 zł za metr mi zrobi. Winyle z Niemiec (tarkett,gerflor itd).Gwarancja 20 lat ,na ich robotę.Płytek za bardzo nie chcemy.Ten koszt mnie przeraża, jakby chciała płytki we wiatrolapie i w kuchni tylko to by było git bo laminaty na reszcie sam położę.Warto w to inwestować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 a dlaczego sam nie położysz wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemeks19 03.12.2020 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Bo boje się w kuchni i we wiatrolapie zwykłych paneli że spuchną. Jak się rozleca w kuchni...te meble, przerabane to wymienić.Popuchna od wody, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 22.01.2021 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Ma ktoś jeszcze doświadczenie z tymi panelami ?Jakie są za i przeciw?Które marki polecacie w przystępnych cenach bo za 150 zł za metr to spora przesada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts