EDZIA 17.12.2020 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziękuję, ale dopiero 10 minut temu doąłczyłem do grupy na FB i pierwsze, co spostrzegłem to post red. Paplińskiego, że do końca aukcji pozostało 24 minuty... No to rura na forum muratora! No i rzutem na taśmę Ci się udało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 ale jednak cos wylicytowalam do mojej kolekcji marymonciakowych choinek w ilosci 10 szt. dolacza kolejne dwie, w kolekcji mam tez kilka pieknych kart, bombek zelkowych i prababkowych szydelkowych, a na polce stoja 4 dodrodne anioły. jest dobrze :wiggle: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.12.2020 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 No i rzutem na taśmę Ci się udało:rotfl: W samą porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.12.2020 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 UWAGA - Drodzy, prosimy o adres jako pw do: Redakcja. Wysyłka jutro!!!! Wpłata za wylicytowane prace: STP "Stara 4"00-231 Warszawaul.Stara 4 nr konta: 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126Koniecznie z dopiskiem: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko Marymont 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.12.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dołączam do podziękowań wszystkim NIEZAWODNYM UCZESTNIKOM. Łatwo nie było, ale udało się zebrać 4125zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.12.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 ale jednak cos wylicytowalam do mojej kolekcji marymonciakowych choinek w ilosci 10 szt. dolacza kolejne dwie, w kolekcji mam tez kilka pieknych kart, bombek zelkowych i prababkowych szydelkowych, a na polce stoja 4 dodrodne anioły. jest dobrze :wiggle: Ja też tego mam sporo i choinki, i bombki, i kartki, i aniołki... spora kolekcja już się tego zebrała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2020 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Dziękuję za możliwość uczestniczenia w jubileuszowej aukcji, pozdrowienia dla Wszystkich, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, spokoju, pokoju i wszelkiego dobra dla Dzieci i Ich Opiekunów, jak również dla Was Kochani. Trzymajcie się i obyśmy za rok znowu się tu "spotkali". Edytko, liczę, że dasz znać jak się tylko zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.12.2020 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Moniss gratuluję. No masz szczęście, że nie mogłem być przy komputerze w tej emocjonującej końcówce:yes:. To, że licytacja zakończona nie oznacza, że nie mogę podbić swojej deklarowanej kwoty lub dobić uśmiechami! Poproszę do mojego"ptaszka na gałęzi 21" sześć uśmiechów:D. Proszę tylko te uśmiechy elegancko zapakować! :DPozdrawiam organizatorów i wszystkich uczestników. Życzę wszystkim spokojnych, pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia. A może do zobaczenia na Wielkanocnej licytacji?! Pozdrawiam.świątecznie. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Andrzej Wilhelmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.12.2020 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Uprzejmie informuję, że z uśmiechem:D zrealizowałem przelew za poz. 21 i sześć uśmiechów:yes:. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.12.2020 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Kochani coz za emocje , co za wspanialy czas ...... koncowka aukcji szalona ...... milo bylo sie z Wami znowu " zobaczyc " , jestescie WSPANIALI . Jesli ktos wplaca dodatkowe pieniazki to poprosimy o informacje wtedy zrobimy update do wylicytowanej dzisiaj sumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2020 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 ale jednak cos wylicytowalam do mojej kolekcji marymonciakowych choinek w ilosci 10 szt. dolacza kolejne dwie, w kolekcji mam tez kilka pieknych kart, bombek zelkowych i prababkowych szydelkowych, a na polce stoja 4 dodrodne anioły. jest dobrze :wiggle: Ja też tego mam sporo i choinki, i bombki, i kartki, i aniołki... spora kolekcja już się tego zebrała:yes: Dziękuję za możliwość uczestniczenia w jubileuszowej aukcji, pozdrowienia dla Wszystkich, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, spokoju, pokoju i wszelkiego dobra dla Dzieci i Ich Opiekunów, jak również dla Was Kochani. Trzymajcie się i obyśmy za rok znowu się tu "spotkali". Edytko, liczę, że dasz znać jak się tylko zacznie. Ilez ja mam pieknych prac , ktore w ciagu tych wszystkich lat wylicytowalam ...... choinek , banieczek , karteczek , KUBECZKOW ...... alez to wspaniale uczucie moc POMAGAC . Wszyscy jestescie Kochani i Wspaniali , obysmy znowu za rok spotkali sie w niezmienionym a najlepiej jeszcze powiekszonym gronie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 18.12.2020 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Dobra, pożyteczna akcja. Dziękuję za nią jak zawsze wspaniałym, żarliwym i zaangażowanym organizatorom.(przelew poszedł) WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.12.2020 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Przelew poszedł i adres wysłany. Dziękuję wszystkim Niezawodnym za wspólną zabawę i dobre serca, dobrych Świąt życzę i do zobaczenia za rok (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.12.2020 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 10 uśmiechów przesłane.Cóż więcej dodać? Fajna zabawa. Wszystkim Wesołych Świat i lepszego Nowego 2021 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 18.12.2020 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Moniss gratuluję. No masz szczęście, że nie mogłem być przy komputerze w tej emocjonującej końcówce:yes:. Dziękuję za gratulacje, a także za wspaniałą rywalizację Muszę przyznać, że Ptaszek na gałęzi też bardzo mi się podobał i kusił ogromnie (czego się pewnie domyślasz, bo mnie wcześniej przelicytowałeś Jednak wyszłabym na straszną zołzę gdybym i tą piękną pracę Tobie odebrała... Na te marymonckie aukcje czekam co roku z wielką niecierpliwością i muszę przyznać, że to ogromnie wciąga. W tym roku nawet wpisałam do budżetu domowego kwotę wyłącznie na ten cel. Przelew i adres wysłane. Pozostaje mi życzyć wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Edytowane 18 Grudnia 2020 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2020 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 A przesyłki się pakują w drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2020 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) A przesyłki się pakują w drogę... :hug:musze dodac , ze niezmiennie kazdego roku zachwyca mnie to jak zapakowane sa przesylki , z jaka starannoscia i dbaloscia o szczegoly . Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.12.2020 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Kochani Jesli ktos wplaca dodatkowe pieniazki to poprosimy o informacje wtedy zrobimy update do wylicytowanej dzisiaj sumy . Tak jak wspomniałem wcześniej wykupiłem dodatkowo sześć uśmiechów:D. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2020 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Tak jak wspomniałem wcześniej wykupiłem dodatkowo sześć uśmiechów:D. Pozdrawiam. Bardzo dziekujemy juz aktualizuje kwote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2020 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Tak jak wspomniałem wcześniej wykupiłem dodatkowo sześć uśmiechów:D. Pozdrawiam. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts