Slodkoslone 10.12.2020 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Cześć wszystkim! Przychodzę z pytaniem, czy rzut poniższego mieszkania wykorzystuje w najlepszy sposób dostępne miejsce, czy możemy jednak zrobić coś z salonem, który ma 19m2 i jest w nim także aneks kuchenny? Chciałabym go w jakiś sposób powiększyć, jednak nie mam pomysłu jak. Macie może doświadczenia z salonem+aneks w takim rozmiarze? Jak byście urządzili i zaaranżowali te przestrzeń? Będę wdzięczna za wszystkie pomysły lub dodatkowe rzuty:) Mieszkanie ma 56m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2020 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Ja bym nawet nieco zmniejszyła i spłyciła tę wnękę przy sypialni (aby w sypialni weszły dwie szafy naprzeciw siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2020 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 kuchnie zrobiłabym:Lodówka - szafka narożna 120 - szafka 60 ze zlewem - zmywarka 60 - szafka szuflady 60 - piekarnik i płyta 60 - szafka szuflady 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slodkoslone 11.12.2020 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Ja bym nawet nieco zmniejszyła i spłyciła tę wnękę przy sypialni (aby w sypialni weszły dwie szafy naprzeciw siebie). Fajny projekt! Myslisz ze lodówka pasowałaby w tym miejscu? Ja myślałam o umiejscowieniu jej przy kominie, żeby "nie zamykać" jej z dwóch stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2020 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 (edytowane) może byc przy kominie, ale ja po prostu wole układ zlew + płyta na jednym prostym blacie i dlatego tak rysowałam. Jeśli chcesz zrobić z lodówką od strony komina, to wówczas ta część sąsiadująca z korytarzykiem przy wejściu mogłaby być półotwarta (doświetlajac strefę wejscia) Edytowane 11 Grudnia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.12.2020 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Połączenie salonu z aneksem kuchennym jest bardzo często stosowanym rozwiązaniem. Ma ono swoje zalety ale też wady. Małą przestrzeń powiększymy wizualnie urządzając ją w jasnej kolorystyce. I dotyczy to zarówno ścian i podłogi jak i elementów wyposażenia.Inspirujący artykuł na ten temat można znaleźć wśród porad naszych ekspertów:https://www.sniezka.pl/poradniki/jak-dobrac-kolor/urzadzamy-salon-polaczony-z-kuchnia-najlepsze-polaczenia-kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts