narciarz_2 14.12.2020 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć, Czy wogole rekuperacja w domu z bala ma sens? Czy ktoś z balowiczow okragłych używa rekuperacji? Jeśli tak to jak macie to rozwiązane np jak poprowadzone kanały itp aby wizualnie to wyglądało w miarę sensownie? W moim przypadku to będzie bal o średnicy 28, nie znalazłem za dużo dyskusji w internecie, tylko reklamy dostawców rozwiazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 15.12.2020 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Cześć, Czy wogole rekuperacja w domu z bala ma sens? Czy ktoś z balowiczow okragłych używa rekuperacji? Jeśli tak to jak macie to rozwiązane np jak poprowadzone kanały itp aby wizualnie to wyglądało w miarę sensownie? W moim przypadku to będzie bal o średnicy 28, nie znalazłem za dużo dyskusji w internecie, tylko reklamy dostawców rozwiazań. A dlaczego miała by nie mieć, trzeba tylko zadbać o sensowną szczelność domu. Kanały da się prowadzić przecież w stropach a piony jakoś wygospodarować np. w ścianach działowych. U mnie nie widać ani kanałów poziomych ani pionowych, da się to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajkomen 16.12.2020 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Cześć, Czy wogole rekuperacja w domu z bala ma sens? Czy ktoś z balowiczow okragłych używa rekuperacji? Jeśli tak to jak macie to rozwiązane np jak poprowadzone kanały itp aby wizualnie to wyglądało w miarę sensownie? W moim przypadku to będzie bal o średnicy 28, nie znalazłem za dużo dyskusji w internecie, tylko reklamy dostawców rozwiazań. Cześć, posiadam rekuperacje da się ukryć u podłodze/suficie problem jest bardziej z rekuperacja później jak działa wysusza powietrze w domu drewnianym to problem. Przechodziłem całą budowę w domu z bala kwadratowego 28 X 28 największy problem z wykonawcami którzy z reguły traktują go jak zwykły budynek murowany, trzeba wiedzieć więcej od nich aby czegoś nie S....li Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszynalukasz 03.02.2023 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) Dom z bali to przede wszystkim nieruchomość całoroczna. Jak zamawiaćtaki obiekt? Przede wszystkim musisz się upewnić, czy wykonawca robiinstalacje, stolarkę okienną, montuje drzwi, proponuje projekt, doradzaw innych sprawach. Stan surowy zamknięty to optymalna praktyka. Gdzieszukać pomocy? W Polsce balami ok 60 c posługuje się niewiele firm,chociażby [ [spam]] i tutaj w pierwszej kolejności porównuji pytaj. Odpowiadają na bardziej szczegółowe pytania techniczne od ręki. Edytowane 3 Lutego 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts