heteranthera 15.12.2020 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, Taras w kształcie litery L o powierzchni 60m2. Wycena Twinson - 23tyś za sam materiał, 6tyś za położenie. Zastanawiam się czy czymś innym nie wykończyć tego tarasu. Co byście polecili i jak wyszłoby cenowo i użytkowo w porównaniu do desek Twinson ? Przed tarasem jest metalowy gabion przytwierdzony do ściany terasu. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez heteranthera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 15.12.2020 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Tylko płytek czasami nie kładź. Ja bym dał kostkę betonową, ewentualnie jakieś płyty tarasowe (również betonowe). Układane tą samą metodą jak normalne podjazdy. W deski kompozytowe raczej bym się nie pakował (i w żadne inne). Pomyśl jak to będzie wyglądało za 20- 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 15.12.2020 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Tylko jeszcze jedna kwestia, bo jak piszesz o kostce betonowej / płytach tarasowych to mi się przypomniało że miejsca mam tyle co na legary i deski, bo mam okna HS. Są takie płyty tarasowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.12.2020 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 legary i deski to pewnie z 15 cm będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts