Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wymiana starego działającego bezproblemowo kotła -to proszenie się o problemy i koszty.

Niektóre nawet bez prądu pracują jak tylko została instalacja na 2calach.

Dlatego naprawiłem za 370 zł i hula dalej. Niczego nie będę wymieniał bo nie ma na co

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podaj dokładnie.

Postaram się nie tylko odpowiedzieć precyzyjnie na Twoje pytania, ale przede wszystkim całość udokumentować! :)

Mam naprawdę dużo materiałów: części, protokołów, rachunków. Wszystko sortuję, analizuję. Po kawałeczku, w wolnym czasie, publikuję.

W zasadzie, to chcę aby każdy wnioski mógł wysnuć własne, na podstawie "zebranego materiału dowodowego", tylko wtedy, wg mnie to będzie miało jakąś wartość.

Kiedyś tu na forum, ktoś przedstawił walek z pompą ciepła od buderus.

Posmarowali, moderacja kasowała wszystkie posty, nawet te z dociekliwymi pytaniami.

Dostałem bana za wrzucenie linku do keszu przeglądarki z wpisami przed czystką.

Dawaj dane szybko, bo może skończyć się podobnie.

Dawaj dane szybko [...] .

Na razie, to nie odrobiłeś lekcji..

Dziękuję za Twoją grzeczną prośbę i opinię, ale mam odmienne zdanie i koncepcję na ten wątek. Nie zaczynam czytania książki od jej streszczenia. Tutaj będę publikował wyłącznie fakty, w miarę możliwości w formie zdjęć, niezmienionych cytatów z korespondencji z serwisem. Postaram się powstrzymać od oceny i zostawić to użytkownikom forum. Tak, czy inaczej - oczywiście nie obrażam się i rozumiem, że ile ludzi, tyle opinii. :)

china export

U mnie zdjęcia się wczytują, czyściłem cache, używałem trybu prywatnego - wszystko działa. Może blokada Twojego IP? Sprawdzę to jeszcze, w razie problemów przeniosę i podlinkuję ponownie. Na foto są 2 małe, identyczne transformatory.

Nie mam w zamiarze nikomu ubliżać.

Na razie brak obiecanych danych.

Nie mam gazu, nie mam nawet markowej pompy ze względu na pewne względy/uprzedzenia/koszty.

Pzdr.

Edytowane przez klaudiusz_x

Na razie brak obiecanych danych.

Pzdr.

Gdybym tutaj coś sprzedawał, to w pierwszym poście umieściłbym komplet danych i profesjonalne zdjęcia produktu wraz z modelką ;)

Nie sprzedaję, nie mam żadnych zobowiązań, nie jestem profesjonalistą w tym znaczeniu. Opowiadam swoją historię, jak umiem i kiedy mam na to czas. Dlaczego? Zapamiętałem to forum z 2008 roku, gdy pisałem swoje pierwsze posty. Zapamiętałem naprawdę świetnych, życzliwych i pomocnych ludzi. Jak się komuś te informacje przydadzą i nie robiąc moich błędów zaoszczędzi mnóstwo stresów i środków, to będzie plus. Jak dorzucę małą cegiełkę do tego, żeby wielkie koncerny traktowały nas inaczej, lepiej, to też będzie plus? Najgorsze co możemy zrobić to milczeć, wtedy sytuacja będzie się powtarzać w nieskończoność.