gawel 26.12.2020 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Wymiana starego działającego bezproblemowo kotła -to proszenie się o problemy i koszty. Niektóre nawet bez prądu pracują jak tylko została instalacja na 2calach. Dlatego naprawiłem za 370 zł i hula dalej. Niczego nie będę wymieniał bo nie ma na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.12.2020 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Oczywiście a jaki w tym problem . Nie kompromituj się. Księgowy ma uczyć inżynierów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 26.12.2020 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Nr 2, czyli kolejna część wymieniona w moim Vitodens 200: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 30.12.2020 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Nr 3. Kelner! Jeszcze raz to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 31.12.2020 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Ciekawe co powiedziałby na to akwizytor Wieśka, zazwyczaj tak aktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 31.12.2020 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Jaki był czas pomiędzy poprzednimi naprawami, plus kiedy była ostatnia naprawa?Na ile lat była gwarancja?Podaj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 31.12.2020 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Ciekawe co powiedziałby na to akwizytor Wieśka, zazwyczaj tak aktywny. On zachowuje taktowne milczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Podaj dokładnie. Postaram się nie tylko odpowiedzieć precyzyjnie na Twoje pytania, ale przede wszystkim całość udokumentować! Mam naprawdę dużo materiałów: części, protokołów, rachunków. Wszystko sortuję, analizuję. Po kawałeczku, w wolnym czasie, publikuję. W zasadzie, to chcę aby każdy wnioski mógł wysnuć własne, na podstawie "zebranego materiału dowodowego", tylko wtedy, wg mnie to będzie miało jakąś wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 31.12.2020 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Kiedyś tu na forum, ktoś przedstawił walek z pompą ciepła od buderus.Posmarowali, moderacja kasowała wszystkie posty, nawet te z dociekliwymi pytaniami. Dostałem bana za wrzucenie linku do keszu przeglądarki z wpisami przed czystką. Dawaj dane szybko, bo może skończyć się podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 31.12.2020 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Na razie, to nie odrobiłeś lekcji. Tak to wygląda.Pomijam zasadność Twoich wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Dawaj dane szybko [...] . Na razie, to nie odrobiłeś lekcji.. Dziękuję za Twoją grzeczną prośbę i opinię, ale mam odmienne zdanie i koncepcję na ten wątek. Nie zaczynam czytania książki od jej streszczenia. Tutaj będę publikował wyłącznie fakty, w miarę możliwości w formie zdjęć, niezmienionych cytatów z korespondencji z serwisem. Postaram się powstrzymać od oceny i zostawić to użytkownikom forum. Tak, czy inaczej - oczywiście nie obrażam się i rozumiem, że ile ludzi, tyle opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 On zachowuje taktowne milczenie. Zna problem, pośredniczył kilka lat temu pomiędzy serwisem fabrycznym a mną. Widocznie temat jest nieprosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Ciekawe co powiedziałby na to akwizytor Wieśka, zazwyczaj tak aktywny. Mam szczerą nadzieję, że się dowiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 31.12.2020 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 nr 3. Kelner! Jeszcze raz to samo! china export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 china export U mnie zdjęcia się wczytują, czyściłem cache, używałem trybu prywatnego - wszystko działa. Może blokada Twojego IP? Sprawdzę to jeszcze, w razie problemów przeniosę i podlinkuję ponownie. Na foto są 2 małe, identyczne transformatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 31.12.2020 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Nie mam w zamiarze nikomu ubliżać.Na razie brak obiecanych danych. Nie mam gazu, nie mam nawet markowej pompy ze względu na pewne względy/uprzedzenia/koszty. Pzdr. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Na razie brak obiecanych danych. Pzdr. Gdybym tutaj coś sprzedawał, to w pierwszym poście umieściłbym komplet danych i profesjonalne zdjęcia produktu wraz z modelką Nie sprzedaję, nie mam żadnych zobowiązań, nie jestem profesjonalistą w tym znaczeniu. Opowiadam swoją historię, jak umiem i kiedy mam na to czas. Dlaczego? Zapamiętałem to forum z 2008 roku, gdy pisałem swoje pierwsze posty. Zapamiętałem naprawdę świetnych, życzliwych i pomocnych ludzi. Jak się komuś te informacje przydadzą i nie robiąc moich błędów zaoszczędzi mnóstwo stresów i środków, to będzie plus. Jak dorzucę małą cegiełkę do tego, żeby wielkie koncerny traktowały nas inaczej, lepiej, to też będzie plus? Najgorsze co możemy zrobić to milczeć, wtedy sytuacja będzie się powtarzać w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 31.12.2020 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Nr 4, z serii "Jak to jest zbudowane?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solaris5 03.01.2021 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.01.2021 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Ile odcinków ma ten serial ? Współczuję, mam nadzieję, że choć nie marzłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts