inwestor 25.11.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Redakcjo . Występują kłopoty z wysyłaniem listów przy pomocy poczty forumowej. Niektóre listy wysyłane sa odrazu inne ciągle znajdują się w zakładce do wysłania i nie moga się doczekać na wysłanie. Czy to jakaś cenzura . Bardzo proszę o sprawdzenie co sie złego dzieje z pocztą. Pozdrawiam i z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.11.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Redakcjo . Występują kłopoty z wysyłaniem listów przy pomocy poczty forumowej. Niektóre listy wysyłane sa odrazu inne ciągle znajdują się w zakładce do wysłania i nie moga się doczekać na wysłanie. Czy to jakaś cenzura . Bardzo proszę o sprawdzenie co sie złego dzieje z pocztą. Pozdrawiam i z góry dziekuje. Stary.... ten temat był wałkowany tyle razy, że aż jestem zdziwiony Twoim postem. Wysyłane wiadomości znajdują się w folderze "do wysłania" aż do chwili w której adresat poczty zaloguje się w celu odebrania poczty. Czyli nic złego z pocztą się nie dzieje a i cenzury jak przypuszczam nie ma ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 25.11.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Dzięki Wowka za info. No popatrz jaki ja kurcze jestem zacofany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.11.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No nie wiem, nie wiem. Wyslalam wiad. do jednego forumowicza. Zalogowal sie juz dwa razy a u mnie dalej wiad. wisi w folderze - do wyslania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Agnieszka: Wowka może troche niefortunnie to wytłumaczył.. to że ktoś się zaloguje do forum to jeszcze nie powoduje "spadu" wiadomości z foldera 'do wysłania'. Aby tak sie stało ta osoba musi kliknąc z wiadomościami prywatnymi tak aby twoja wiadomość została u niego wyświetlonapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.11.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No nie wiem, nie wiem. Wyslalam wiad. do jednego forumowicza. Zalogowal sie juz dwa razy a u mnie dalej wiad. wisi w folderze - do wyslania Tak, ale zalogował się by poczytać Forum a nie by odebrać wiadomości. Powtarzam - Wysyłane wiadomości znajdują się w folderze "do wysłania" aż do chwili w której adresat poczty zaloguje się w celu odebrania poczty. Ten forumowicz ogląda sobie Forum. Pisze posty a nie zwraca uwagi na informację w pasku menu "Masz xx prywatnych wiadomości" Jeśli to kiedyś z upływem lat dostrzeże i kliknie na ten napis to momentalnie ta Twoja wiadomość przejdzie z twojej skrzynki do wysłania do jego skrzynki "otrzymane wiadomości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.11.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Maksiu - w tej samej mniucie napisaliśmy to samo Z tym, że moja wypowiedż była pełna - (fortunna ) Napisałem zaloguje się w celu odebrania poczty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Masz racje Wowka, troche niefortunnie ( :D ) to napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.11.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Dzięki Wowka za info. No popatrz jaki ja kurcze jestem zacofany. Pozdrawiam Eee...jak mawiała moja babcia: człowiek całe życie się uczy...i głupi umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.11.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No nie wiem, nie wiem. Wyslalam wiad. do jednego forumowicza. Zalogowal sie juz dwa razy a u mnie dalej wiad. wisi w folderze - do wyslania Tak, ale zalogował się by poczytać Forum a nie by odebrać wiadomości. Powtarzam - Wysyłane wiadomości znajdują się w folderze "do wysłania" aż do chwili w której adresat poczty zaloguje się w celu odebrania poczty. Ten forumowicz ogląda sobie Forum. Pisze posty a nie zwraca uwagi na informację w pasku menu "Masz xx prywatnych wiadomości" Jeśli to kiedyś z upływem lat dostrzeże i kliknie na ten napis to momentalnie ta Twoja wiadomość przejdzie z twojej skrzynki do wysłania do jego skrzynki "otrzymane wiadomości" Wowka a mi się wydaje, że samo otwarcie skrzynki jeszcze nie powoduje zniknięcia wiadomości z "do wysłania"...adresat musi naszą wiadomość jeszcze odczytać...tzn. kiedy " flaga z pierwszej kolumny zmieni kolor z żółtego na biały... Pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.02.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dokladnie tak, Edzia. Dopiero po OTWORZENIU listu przez odbiorcę. Po zalogowaniu się widać "masz x wiadomości". Po wylogowaniu ta informacja nie pojawi się po raz drugi [chyba że dotrą jakieś nowe listy]. Jeśli ktoś zapomni o tym, i nie ma zwyczaju sprawdzać skrzynki priwów, może sobie taki list leżeć latami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 Po zalogowaniu się widać "masz x wiadomości". Po wylogowaniu ta informacja nie pojawi się po raz drugi [chyba że dotrą jakieś nowe listy]. Jeśli ktoś zapomni o tym, i nie ma zwyczaju sprawdzać skrzynki priwów, może sobie taki list leżeć latami . Dlatego warto w profilu włączyć opcję powiadamiania o nadejściu prywatnej wiadomości . pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts