baxxty79 29.12.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Witam.Jaka to firma? Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 29.12.2020 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 masz to przed sobą. My nie. Ściągnij i szukaj o numerach. Przycisk nie miał oznaczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 29.12.2020 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 masz to przed sobą. My nie. Ściągnij i szukaj o numerach. Przycisk nie miał oznaczeń? Nie ma właśnie nic żadnych numerów logo producenta być może zostało dawno zmyte. Szkoda żeby rozbierać cały geberit i szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.12.2020 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Jaką szafę? Oprócz zbiornika, to wszystkie ruchome części wymienia się przez to co masz na fotografii. Ściągnij co się da, kolejne fotki wyślij do serwisu (mogą zadać pytania dodatkowe) i dowiesz się. Dla ciebie geberit to takie pojęcie jak dla naszych przodków singer albo elektrolux. Czyli maszyny do szycia albo odkurzacze, od wiodących marek sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 30.12.2020 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Do jakiego serwisu? Szafa znaczy cala zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.12.2020 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Drugie zdanie #4 przeczytaj wielokrotnie do skutku, aż zrozumiesz. Ściągasz szary plastik (chyba wcześniej trzeba wyjąć sprężystą zapinkę drucianą) i masz dostęp do bebechów (zawór odcinajacy, zawór napływowy z pływakiem i dzwon=zawór spustowy). W komórce zapalasz lampkę i po obejrzeniu robisz fotki, gdzieś jakeś opisy muszą być, chyba że to jakiś no name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 31.12.2020 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Mistrzu napisz mi do jakiego serwisu mam się zgłosić napisałem wcześniej ze nie ma żadnych opisów ani oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 31.12.2020 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Z fotkami w smartfonie lub wydrukowanymi na papirze A4 udajesz się choćby do najbliższego marketu na 3. lub 12. literę alfabetu i tam pytaj. Lub w Uncle Google szukasz serwisów popularnych marek tych wyrobów. Jedną wymieniłeś, druga jest na trasie DK92 w okolicach przeprawy przez Wartę, plus multum krajowych & zagranicznych marek. Albo na stronce youtube.com wpisujesz frazę spłuczka podtynkowa i zatapiasz się w oceanie informacji. Nie lękaj się! Internet nie kąsa. Najszła mnię taka refleksja, że sądząc po wielkości przycisku to urządzenie było bardzo wiekowe. Czy nie prościej byłoby skleić stary przycisk z połamanych kawałków i wydrukować nowy na drukarce 3D? Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Bertha Naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 31.12.2020 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Kolego przycisk mam sprawny chodzi mi o lewy popychacz którego nie ma i jest to widoczne na zdjęciu które wrzuciłem. Z tyłu urwał się plastik od spluczki i popychacz nie ma na czym się oprzeć i skleic się tego nie da gdyż klej tego nie utrzyma. W poniedziałek będę to rozbieral i porobie więcej zdjęć. I udam się do marketu na 3 literę alfabetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.01.2021 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Ten stelaz wygląda na cersanit . Możesz wejsc na ich stronę i porozmawiać z ich doradcą technicznym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 01.01.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Kolejne zdjęcia w linkach https://zapodaj.net/17db738117c0a.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/552d3f8c1c557.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.01.2021 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Czyli potrzebujesz zawór spustowy . Demontaż starego i montaż nowego jest prosty . Nie wiem czy w marketach będą mieli części zapasowe . Skontaktuj się z serwisem . Najlepiej poprzez ich stronę www / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 02.01.2021 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Czyli potrzebujesz zawór spustowy . Demontaż starego i montaż nowego jest prosty . Nie wiem czy w marketach będą mieli części zapasowe . Skontaktuj się z serwisem . Najlepiej poprzez ich stronę www / Dziękuję za informacje tylko teraz jeszcze kwestia firmy czy to jest Cersanit czy Koło Geberit Group. Będę w poniedziałek dzwonił i rozpytywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baxxty79 04.01.2021 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Witam.No niestety ani nie był to Koło ani cersanit ani sanit ani schwab jest to firma ferra korab.Mechanizm juz zamówiony https://novo-serwis.pl/produkt/mostek-mechanizm-dzwigniowy-korab-zamiennik/W każdym razie dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts