Han92 30.12.2020 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Witam jestem nowy na forum, niedawno podpisałem umowę deweloperską na mieszkanie widoczne na zdjęciu, potrzebuję w nim jednak dodatkowy pokój z myślą o przyszłości. Możecie mi jakoś pomóc? Jak to wydzielić? Mieszkanie jest w fazie budowy dopiero więc ewentualne przestawienie ścian wchodzi również w grę. Na początku myślałem o zmniejszeniu sypialni ale co dalej? Link do lepszej jakości rzutu https://ibb.co/G7cpcKs Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Han92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2020 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Jedynie pokój tam, gdzie jest kanapa telewizor w takim układzie: Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Elfir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Han92 30.12.2020 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Dzięki wielkie! a czy zamiast tego blatu można wymurować cienką ściankę tak aby telewizor powiesić na uchwycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2020 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 rozwiązań jest wiele, w necie sporo inspiracji: trzeba tylko pamiętać, że między blatami w kuchni powinno być przejście 110-120 cm. Rysunek jest mały, bez wymiarów, wiec rysowane "na oko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.01.2021 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Podział salonu na dwa pomieszczenia znacznie zmniejszy przestrzeń, dlatego już na etapie aranżacji warto pomyśleć o tym jak ją optycznie powiększyć. Proponowane przez Elfir aranżacje właśnie takie są. Niepełna ścianka nie oddziela aneksu na poziomie wzroku, tylko funkcjonalnie dzieli przestrzeń. Jasna kolorystyka ścian i wyposażenia, gładkie powierzchnie oraz wiele punktów świetlnych dopełniają dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts