Taj 30.12.2020 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Cześć, Chcę w salonie zrobić wydajne stanowisko pracy zajmujące jak najmniej miejsca. 1. Czy ktoś z Was widział / zna / poleci rozwiązania wstawienia biurka komputerowego w salonie lub większym pokoju, aby przestrzeń biurka była ładnie odizolowana od reszty pokoju? 2. Jakie biurka polecacie? Podrzućcie coś wartego uwagi pod względem nowoczesności ,ergonomii miejsca. Przeglądając ofertę Jysk widzę trzy zbite deski i na tym biurka się kończą. 3. Co Waszym zdaniem powinno się znaleźć na biurku, aby ułatwić i uprzyjemnić pod względem porządku pracę. Widziałem, ale ne wiem jak to się nazywa - zestawy ze skóry mające notes, podkładkę do pisania, miejsce na pióro, długopis. Wszystko ujednolicone kolorystycznie i stylowo. Chciałbym zadbać o estetykę miejsca mając na uwadze, że nawet nie pracując biurko będzie cały czas widoczne podczas zwykłego przebywania w salonie. Jak u Was się to sprawdza? Lub co doradzicie? 4. W związku z pracą w domu i potrzebą dzielenia skupienia z zabawami i krzykiem dzieci macie na to jakiś technologiczny patent - przykładowo specjalne słuchawki wyciszające, które można trzymać przez 8 godzin bez ryzyka odpadnięcia uszu od ścisku Dzięki za podzielenie się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 zrób biurko w zamykanej szafie, oszczędzisz na notesach ze skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 04.01.2021 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Podbijam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.01.2021 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Kąt do pracy w salonie powinien być elementem jego aranżacji, wtapiać się kolorystycznie i stylistycznie w salon. Wybierając więc biurko, półki, krzesło należy zwrócić uwagę na to jak będzie w ich towarzystwie wyglądała kompozycja całego salonu. Samo miejsce musi spełniać jednak jakieś funkcje i wiele zależy od wykonywanej tu pracy. Inaczej zaaranżujemy biuro dla informatyka (tutaj pewnie nacisk położymy na duży monitor/monitory), inaczej dla nauczyciela (miejsce na książki, słowniki, podręczniki i sprawdzane zeszyty), a jeszcze inaczej dla księgowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 20.01.2021 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Dziękuję za odpowiedź, jednak dotyczy ona oczywistych spraw. Bardziej zależy mi na precyzyjne odpowiedzi na pytania, które zadałem w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 04.02.2021 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Ostatni rok był czasem wymyślania różnych optymalizacji miejsca dla "home office". Podzielcie się swoimi rozwiązaniami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 05.02.2021 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Ostatnio najlepszą optymalizację zrobił za mnie rząd ... szkoły otworzył Ad.1. Jak ma być nienachalne aranżacyjnie to idź tropem Elfir - szafa. Mogą być też regały wiszące (po złożeniu zaledwie półka będzie). Ad.2. Szukając biurka w Jysk i narzekajac na ofertę to tak jakbyś poszedł na pchli targ i narzekał "co za czasy nie ma noży bez rdzy". Ad.3. Pracujesz to wiesz po co sięgasz w trakcie pracy. Trzymaj tylko potrzebne rzeczy, użyteczne, biurko to nie miejsce na "wazoniki i słoniki z trąbką do góry". Jasne kwestie wizualne rozumiem, ale niech to zrobi kolor, materiał biurka a nie bibeloty. Ad.4. Zależy od wieku dzieci. Najlepiej to je zamknąć w osobnym pokoju :] (to porada praktyka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto125 05.02.2021 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Też mam ten problem i po przemyśleniu wszystkiego miejsce do pracy zorganizuję sobie najpewniej w kotłowni - będzie tam stała tylko pompa ciepła a pomieszczenie spore, to i biurko wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 18.02.2021 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Ma ktoś jeszcze jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2021 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2021 nie da ci się pomóc, nie wiedząc nic o pomieszczeniu, wielkości, układzie, zagospodarowaniu, potrzebnej ci wielkości biurka (jak mam z Jyska i nie narzekam), ilosci miejsca do przechowywania. Twój pierwszy post wygląda jak zachęta do spamowania ofertami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts