heteranthera 31.12.2020 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Hej, Efekt o jaki mi chodzi, jest w załączniku. Profile, które oglądam mają 1-3cm szerokości a ta wnęka na led ma 15cm. Jak takie rzeczy się zabudowuje aby osiągnąć taki efekt ? Wnęka LED jest wyżej niż sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2020 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 wizualizacja Na allegro są szerokie profile po 13-20 cm np. https://allegro.pl/oferta/profil-alu-niski-szeroki-tech-light-p20-anod-2m-9455590555?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_oświetlenie&ev_adgr=Akcesoria+i+osprzęt+oświetleniowy+oraz+źródła+światła&gclid=CjwKCAiAirb_BRBNEiwALHlnDzL8qX7kwbpfp5ymHczCOw1HPYEnp5ECUL1vrYLGPo7kHhlaqKr-KBoCdKkQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.01.2021 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Wejdź na stronś "klusdesigne" . To polski producent profili led . Wytwarza profile o różnym kształcie , zastosowaniu i szerokości . Widziałem u nich profile o szerokości 10cm . Dobiorą też tasmę led i zasilacz . Mieszczą sie w Piasecznie , a przedstawicielstwa mają na całym świecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heteranthera 01.01.2021 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Dzięki, Ten profil co podałaś ma chyba 4,8cm a nie 20 A jaka to powinna być taśma ? Aby osiągną taki ładny mleczny efekt a nie "ledową choinkę" ? To zdjęcie co załączyłem to jest korytarz i kuchnia w domu, nie musi świecić jakoś intensywnie, ważne aby ładnie podświetlało. Edytowane 1 Stycznia 2021 przez heteranthera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 01.01.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Dzięki, Ten profil co podałaś ma chyba 4,8cm a nie 20 A jaka to powinna być taśma ? Aby osiągną taki ładny mleczny efekt a nie "ledową choinkę" ? To zdjęcie co załączyłem to jest korytarz i kuchnia w domu, nie musi świecić jakoś intensywnie, ważne aby ładnie podświetlało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.01.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 (edytowane) żeby ci dobrze rozpraszało światło, profil musi być głęboki, alby taśma LED była daleko od osłony z mlecznego pleksi. 13 cm:https://www.profileled.pl/produkty/p/power-line-116-xl Edytowane 1 Stycznia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts