artystamalarz 06.01.2021 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Chciałam wymienić starą kuchenkę, ale ta, która mnie interesuje obsługuje tylko 3B/P (propan-butan) i E (GZ-50). Jak mogę się dowiedzieć jaki mam rodzaj gazu w mieszkaniu? Wiem tylko, że mam gaz ziemny, ale nie wiem czy wysokometanowy czy zaazotowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.01.2021 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 zadzwonić do biura obsługi klienta dostawcy gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.01.2021 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Na fakturze masz taryfę, a w taryfie jakiego paliwa dotyczy dana taryfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.01.2021 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 a sprawdziłeś to co napisałeś? U mnie nigdzie na żadnej fakturze nie ma napisane jaki typ gazu. Faktura z PGNiG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts