Zainteresowany1719517334 14.01.2021 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Dzień Dobry, Zastanawiamy się z zoną nad kupnem domu z rynku wtórnego. Wszystko już w miarę dogadane, jednak zastanawiamy się czy umiejscowienie toalety na parterze (zdjecie nizej) nie jest zbyt otwarte na część dzienna. Jak oglądaliśmy dom to nie zwracaliśmy na to uwagi, jakoś przeszło bez komentarza Jakie macie zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.01.2021 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Zawsze możesz wchodzić tam przez garaż. Sory ale co znaczy że jest otwarte na część dzienna, po to w WC masz drzwi żeby się zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zainteresowany1719517334 14.01.2021 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Zawsze możesz wchodzić tam przez garaż. Sory ale co znaczy że jest otwarte na część dzienna, po to w WC masz drzwi żeby się zamknąć. Zwyczajnie pytam o opinie. Wyczytałem zeby nie umieszczać toalety w ten sposob, ze moze to być krempujące. Sam się zdziwiłem jak to przeczytałem Lepiej zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 14.01.2021 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Rzeczywiście nie jest to dobre rozwiązanie. Jeśli masz możliwość wydłuż nieco ścianę i wstaw drzwi od strony wiatrołapu. Jeśli masz garaż w bryle dobrze by było móc do niego wejść nie wychodząc na zewnątrz. Drzwi w wiatrołapie obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2021 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 bąka będzie słychać, że aż się echem odbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 15.01.2021 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 15 Stycznia 2021 przez DarekDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts