Ela2020 15.01.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Poszukuję kuchenki gazowej z dużym palnikiem z tyłu. Widzę, że kiedyś były takie produkowane, a teraz wszystkie mają największy palnik z przodu. Wolałabym raczej kupić nową. Sprawdzaliśmy, czy da się ew. zamienić dysze i palniki, aby ten największy przesunąć na tył, ale raczej będzie trudno. Czy ktoś znalazł taką na rynku ? Może jakiś mniej popularny producent ? Będę wdzięczna za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.01.2021 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Smeg SR964PGHJak na wyspę - to OK. Ale jak ma być przy ścianie, to nie polecam (miałem okopconą ścianę a i większą patelnię czy garnek trudno zmieścić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela2020 15.01.2021 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zapomniałam dodać, że chodzi o kuchnię wolnostojącą z piekarnikiem. Jeśli chodzi o same płyty gazowe, to wszystkie, które oglądałam miały duży palnik z tyłu lub prawie z tyłu, pewnie ze względu na to, aby pokrętła nie nagrzewały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts