forza_pol 17.01.2021 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Witajcie. Proszę o pomoc jak zaaranżować kuchnię z jadalnią bo nie wiem czy teraz nie będzie tam za ciasno. Po drugie chciałbym powiększyć wyspę bo teraz jest 150cm myślę że to słabo będzie wyglądało (zmniejszyć spiżarkę?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2021 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 nie sil się na płytę na wyspie - jest za mała, nie ma jak odkładać naczyń. Sama wyspa nie przeszkadza, ale niech będzie po prostu blatem roboczym. Chyba, żeby zmienić nieco układ kuchni i zrobić dużą półwyspę. Wyrównaj linię zabudowy do linii ściany spiżarki. Do tego przesuń nieco drzwi od spiżarki, na środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2021 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) spiżarka mniejsza? Przecież ta jest już mała. tak wygląda okno narożne z blatem tylko pod jedną częścią: Zastanów się nad salonem - masz wielkie okno na ogród i ustawiasz kanapę tyłem, żeby gapić się tylko w ścianę z TV zamiast w ogród? Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 18.01.2021 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Macie bardzo mało szafek wiszących w kuchni przez to okno narożne, trzeba znaleźć miejsce na przechowywanie.Proponuję przenieść spiżarkę, a w jej miejsce wstawić lodówkę i szafę gospodarczą do przechowywania żywności. Natomiast samą spiżarnię na mniej potrzebne rzeczy wydzielić z łazienki (niestety wejście przez garaż). Jeśli wszystkie sypialnie macie na piętrze, to zamiast łazienki na dole proponuję sam WC. Zostanie Wam też pomieszczenie pod schodami, może na przybory do sprzątania itp... Co do salonu macie idealną ścianę na zabudowany kominek z regałem. W lato możecie patrzeć się na ogród, a zimą na ścianę z kominkiem np. elektrycznym Fajnie też wygląda TV nad kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts