Kasia1719517488 18.01.2021 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Witam, jestem na etapie wyboru projektu i zastanawiam się nad zrobieniem wyjścia z kuchni na taras. Czy ktoś z Was ma takie i mógłby wyrazić swoje zdanie? Czy jest zadowolony? Czy ponownie takie by zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.01.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 zdecydowanie. U mnie to ważniejsze i częściej korzystane wyjście. polecam też dwa tarasy z dwóch różnych stron budynku, na upały w cieniu i w słońcu na niższe temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.01.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Witam, jestem na etapie wyboru projektu i zastanawiam się nad zrobieniem wyjścia z kuchni na taras. Czy ktoś z Was ma takie i mógłby wyrazić swoje zdanie? Czy jest zadowolony? Czy ponownie takie by zrobił? To dobre rozwiązanie - kawa latem, grill i dostęp do kuchni w domu to fajna sprawa szczególnie gdy dzieci biegają to do domu to na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719517488 19.01.2021 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 zdecydowanie. U mnie to ważniejsze i częściej korzystane wyjście. polecam też dwa tarasy z dwóch różnych stron budynku, na upały w cieniu i w słońcu na niższe temperatury. Czy Twój projekt - przewidywał wyjście na taras? Jeśli tak - proszę podaj nazwę projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 mam projekt indywidualny. I wyjście na taras było projektowane od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts