Arturo1972 22.01.2021 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 To jest PC do naszych domów ? Hellouł-nie o te produkty chodzi.... A czemu by nie ? Przynajmniej do mojego byłaby ok Na forum jest temat o tej pompie, jak działa w realu, w domu podobnym do mojego np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 23.01.2021 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Dokładnie, możliwość wyboru, nie tracisz Pan gwarancji jak sobie sam ogarniesz a jak nie potrafisz to wiesz gdzie nas szukać i kosztuje to tyle i tyle. Prosta sprawa. EDIT: Chociaż powiem Ci że ja mam pod opieką około 7-8 tyś klientów i urządzeń, szczerze to wolałbym aby w nich nie grzebali Widzisz -psychologia sprzedaży ponownie wyjdzie na swoje... Ci techniczni nie będą się obawiać odkręcenia filtra wodnego i jego wyczyszczenia , a zdecydowana większość nie będzie się w tym babrać... Chodzi o wybór... PS Ja swoich klientów jeszcze policzyłem , ale już mi się zaczyna w głowie kręcić.... Chyba jestem staroświecki i nadal uważam ,że "nasz klient, nasz pan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 23.01.2021 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 PS Ja swoich klientów jeszcze policzyłem , ale już mi się zaczyna w głowie kręcić.... Chyba jestem staroświecki i nadal uważam ,że "nasz klient, nasz pan" W dzisiejszych czasach wśród roszczeniowych znawców ten slogan to gwóźdź do trumny każdej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 29.04.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 W dzisiejszych czasach wśród roszczeniowych znawców ten slogan to gwóźdź do trumny każdej firmy. Jeśli płacisz komuś 6-12k za 3 dni roboty to chyba możesz wymagać i pytać - Ty ciężko pracujesz na te pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.04.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeśli płacisz komuś 6-12k za 3 dni roboty to chyba możesz wymagać i pytać - Ty ciężko pracujesz na te pieniądze Ktoś Cię szantażował śmiercią bliskich i kazał płacić okup za to ? Jak nie to płacz i płac jak dałeś się nabrać przebierańcom Mój T-Cap raz widział przegląd i to na moje własne żądanie, po 5 latach od uruchomienia czyli 2 lata temu Koszt, 200zl... Ale trzeba być twardym a nie mietkim Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 30.04.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 Ktoś Cię szantażował śmiercią bliskich i kazał płacić okup za to ? Jak nie to płacz i płac jak dałeś się nabrać przebierańcom Mój T-Cap raz widział przegląd i to na moje własne żądanie, po 5 latach od uruchomienia czyli 2 lata temu Koszt, 200zl... Ale trzeba być twardym a nie mietkim Zaraz, zaraz... A tobie nie montował PC twój wspólnik "beautiful" czyli w praktyce kupowałeś PC "od siebie"? W takiej sytuacji łatwo jest ignorować zapisy karty gwarancyjnej Ale już doradzanie tego innym jest wątpliwą pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiG25 01.05.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2021 Co nie zmienia faktu , że są instalatorzy z którymi idzie się dogadać. Ja również się dogadałem ze swoim ,że może przyjechać wyczyścić mi flitry i umyć jedn. zewnętrzną za 200PLN , ale równie dobrze mogę to zrobić sam. I to robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts