Pauliq 24.01.2021 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Witam. Chce położyć sobie tynk na elewacji, całościowo na biało lub szaro. Raczej ciemniejszy odcień szarego. Pytanie brzmi, który producent zaoferuje mi lepszy tynk? Chodzi mi o 100% silikon. Liczę na opinie ludzi którzy mają tych producentów. Mam do wyboru:CaparolQuick mixKnaufDreirer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 24.01.2021 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 To uwzględnij jeszcze STO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 24.01.2021 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Nie ma szans gdyż uwzględniam tylko te które mają w najbliższych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts