dzafer 25.01.2021 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Witem serdecznie wszystkich masterkowiczów, Chciałem zakupić do domu młotowiertarkę i mam dylemat. W podobnej cenie mogę kupić markowe Bosch GBH 2-26, Makita HR2630 albo teoretycznie mocniejsze wynalazki typu Graphite 58G874, Meterk (7,4J 1500W), Einhell TH-RH , Tacklife TRH01A itd. Sprzęt zamierzam raczej rzadko używać do kilku domowych prac. Obecnie planuję skuć trochę betonu przed domem żeby położyć kabel. W planach mam wiercenie przez sciąnę oraz kucie kafelków. Co polecacie? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez dzafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olin 31.01.2021 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Ja wyznaję zasadę usłyszaną swego czasu: nas nie stać na kupowanie tanich rzeczy. Firmowa posłuży Tobie lata, jakiś chinol może nie wytrzymać skucia wszystkich płytek ( z doświadczenia). Na dodatek często wysokie parametry nie-firmowych nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Kupuj firmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 03.02.2021 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Ja wyznaję zasadę usłyszaną swego czasu: nas nie stać na kupowanie tanich rzeczy. Firmowa posłuży Tobie lata, jakiś chinol może nie wytrzymać skucia wszystkich płytek ( z doświadczenia). Na dodatek często wysokie parametry nie-firmowych nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Kupuj firmowe. Nie zgadzam się. To było prawda 30-40 lat temu. Wszystkie firmowe zeszły na psy i robią w Chinach albo podobnych krajach. Czasami marketowa "noname" wygrzebana z kosza w promocji kupowana z zamiarem do jednej roboty przeżyje kilka lat. Jak padnie po jednej robocie, to żadna strata. Jak przeżyje kilka robót, to czysty zysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts