giman 28.01.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 A ja PWN-y sobie czytam . dociekanie «badanie istoty jakiegoś zjawiska, jakiejś rzeczy; też: rozważania nad jakimś problemem» napastliwość1. «skłonny do zaczepek lub kłótni»2. «wyrażony lub wyrażający coś w sposób zaczepny i złośliwy» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.01.2021 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Bana dostanę? A za co .. Za chamstwo w wypowiedzi. Zauważyli to inni użytkownicy i padły raporty. Także chyba wystarczająco obiektywna ocena.. ... Gdybym napisał coś perfidnego i obrażającego BEZPOŚREDNIO do MODERA dostał bym bana z MIESJCA!!!! i to bez zbędnych odpowiedzi punkt regulaminu złamany OUT i nie wracaj! Ależ napisałeś. I taka sama reakcja byłaby gdybyś napisał to do każdej innej kobiety na forum. ... Pamiętajcie nie podważajcie tego co mówi moderator. Powiedział że do 5kWp będzie to będzie JUŻ (jak wasz BAN na tym forum i to dożywotni. (pomijając proxy/vpn`y). Dyskutować można także kulturalnie. Jak brakuje argumentów to wypada się powstrzymać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.01.2021 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Z mężem gadasz tylko o jego pracy? Serio??? Żyjecie czymś innym niż tylko jego pracą? Może zróbcie se ze 2 dzieci to temat pracy ZNIKNIE a zajmie max 2-5 min dziennie. Przepraszam ale to tak jak inny użytkownik forum napisał że jego teść to w PGE pracuje i twierdzi że PV będzie zabronione. Czy cokolwiek co kiedykolwiek napisał moderator się sprawdziło? W sensie energetycznym, jest osobą wiarygodną aby z jej relacji wróżyć losy PV? Oczywiście poza moim banem... w najbliższym możliwym terminie bo dociekam a skąd a po co? Kolejny raz masz problemy ze zrozumieniem przekazywanych treści. Kolejny raz zaczepiasz upierdliwie i bezzasadnie. Musisz mieć jakieś problemy. PS Elfir nie napisała nic takiego co było by związane z funkcją Moderatora. PS2 Załóż sobie autobana. Tak będzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Marcin-piłeś ?...Jak się z kimś nie zgadzasz lub uważasz ,że "pitoli farmazony" - to naprawdę jest powód ,żeby ją /jego obrażać ?A co z siłą argumentów-tak nisko nas (tj użytkowników) tu cenisz ?Ok-nie wszyscy wyłapią co jest istotne i ważne , mają do tego prawo czyli także do błędów...Może kiedy podejmą niezbyt roztropną decyzję (w jakimkolwiek) temacie -to może zaczną czytać/analizować/myśleć/zadawać pytania/mieć wątpliwości...Człowieku-tacy jesteśmy ...czytamy i nie rozumiemy....pytamy i nie słuchamy odpowiedzi...itd/itp...Helouułł-czemu się dziwisz ?Tacy (cholera) jesteśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.01.2021 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Zgoda ale jeśli ktoś coś co wie to wypada dopytać skąd? Od męża - nie no baza wiedzy o której mąż mówić nie może. Bo to spółka skarbu państwa.Ban dawaj śmiało!!! nawet się nie zastanawiaj nawet chwili. Swoje wiem i swoje już na tym forum napisałem o początkach PV w 2015r, o ogrzewaniu klimą w 2016r, o styro Knauf Etixx. Masz rację starczy mi już tego forum więc się nie krępuj klikaj co trzeba. Zdrówka Wam życzę i słońca dla PV. Wiecie że ONO robi robotę w maju jak pier... to robi Wam dzień. Dzięki za te 11 lat fajnie było. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Zgoda ale jeśli ktoś coś co wie to wypada dopytać skąd? Od męża - nie no baza wiedzy o której mąż mówić nie może. Bo to spółka skarbu państwa. Ban dawaj śmiało!!! nawet się nie zastanawiaj nawet chwili. Swoje wiem i swoje już na tym forum napisałem o początkach PV w 2015r, o ogrzewaniu klimą w 2016r, o styro Knauf Etixx. Masz rację starczy mi już tego forum więc się nie krępuj klikaj co trzeba. Zdrówka Wam życzę i słońca dla PV. Wiecie że ONO robi robotę w maju jak pier... to robi Wam dzień. Dzięki za te 11 lat fajnie było. Dziękuję Ja Cię rozumiem i jestem tu chyba od 17 lat i też ostatnio doszedłem do podobnych wniosków co Ty. Ale nie odchodź bo będzie cię brakowało np mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Dzięki za te 11 lat fajnie było. Dziękuję Kiepski komediodramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.01.2021 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Jeśli myślicie że ba tym forum bany są rozdawane wg zasług to pomyślcie jeszcze raz. Jest tu taki jeden (w dwóch odsłonach) co bana nigdy nie dostanie. Nawet jak kogoś w sposób oczywisty obrazi (nazwie kogoś kanalią). Dla poprawienia efektu powtórzy to kilka razy a nawet napisze dużymi literami. Większość jego/ich wpisów to personalne wycieczki na innych forumowiczów. Ma nawet posłuch wśród moderatorów bo wystarczy jego jedno słowo a ten forumowicz którego bie lubi dostanie bana pod byle pretekstem. Jest tu też moderator który łamał regulamin pisząc niecenzuralne słowo i też bez konsekwencji. Regulamin tu jest dla plebsu. "Książęta" są bezkarni. Biedny jesteś. Kolejne użalanie się na FM. PS "jeden taki" "kogoś" obrazi określeniem "kanalia" ? Masz na myśli "kogoś" czyli siebie czy kogoś innego? Dokładnie to ten "ktoś" nie został nazwany kanalią Pewnie ten "ktoś" nie rozumie słowa napisanego. PS2 twój zapis w twojej stopce ... fotohobby i jego Minolta d7d ... jest kłamstwem i jest atakiem personalnym. Albo dobrze wiesz że są do dwa nicki dwóch różnych forumowiczów i specjalnie kłamiesz ale tego nie wiesz i tym samym udowadniasz, że nie rozumiesz pisanego na FM tekstu. PS3 oooo, ze stopki usunąłeś "niktspecjalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Zgoda ale jeśli ktoś coś co wie to wypada dopytać skąd? Od męża - nie no baza wiedzy o której mąż mówić nie może. Bo to spółka skarbu państwa. Ban dawaj śmiało!!! nawet się nie zastanawiaj nawet chwili. Swoje wiem i swoje już na tym forum napisałem o początkach PV w 2015r, o ogrzewaniu klimą w 2016r, o styro Knauf Etixx. Masz rację starczy mi już tego forum więc się nie krępuj klikaj co trzeba. Zdrówka Wam życzę i słońca dla PV. Wiecie że ONO robi robotę w maju jak pier... to robi Wam dzień. Dzięki za te 11 lat fajnie było. Dziękuję Nie nerwujsja-to może walnij sobie coś na humorek:yes: Nie rób scen-jeszcze się tu przydasz z Twoim doświadczeniem. PS To jaki koniec wybierasz : 17 wiek (Wołodyjowski) czy 20 wiek kpt Raginis ? Zaznaczam ,że wybór jest trudny-obydwaj byli dość rozrywkowi...i w końcu się rezerwali... Edytowane 28 Stycznia 2021 przez bobrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 28.01.2021 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) @bobrow jakieś 19 lat temu miałem przyjaciela który lubił pić. Później postrzelił własną żonę w palec.Odebrane prawa rodzicielskie, zakaz zbliżania się do żony. Wylądował na działce bez prądu.Uważasz że po 19 latach też jestem taki głupi?Wódy pić nie mogę bo nadciśnienie, fajki rzuciłem 13 lat temu.Oczywiście że na dobranoc idę zrobić "spacerek" na dobry sen Edytowane 28 Stycznia 2021 przez marcinbbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 @bobrow jakieś 19 lat temu miałem przyjaciela który lubił pić. Później postrzelił własną żonę w palec. Odebrane prawa rodzicielskie, zakaz zbliżania się do żony. Wylądował na działce bez prądu. Uważasz że po 19 latach też jestem taki głupi? Wódy pić nie mogę bo nadciśnienie, fajki rzuciłem 13 lat temu. OK-ale herbatkę możesz ? Naprawdę -nie chcę Cię denerwować. Tylko po prostu nie wiem co Cię w d...pę dzisiaj ugryzło ? Każdy ma swój rozum (jaki ma...)-świata nie zbawisz ... Trzeba dać na luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2021 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Jest tu taki jeden (w dwóch odsłonach) . Ha, ha, - a ten dalej dryfuje, jak Macierewicz w sprawie Smoleńska Weź się może znów za kasowanie swoich postów, bo ci się sporo nazbierało, i potem dużo czasu stracisz Edytowane 28 Stycznia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Marcin -a pamiętasz jak mnie pojechałeś na początku ,że tylko zawracam gitarę o PV ?Jak rozważałem różne warianty i dzieliłem włos już nie wiem na ile ?I co -pomyliłeś się !Twoja wiedza oraz doświadczenie (i oczywiście wielu ,wielu innych kolegów) przydała mi się...Pół roku czytania forum/książki o PV/walka wewnetrzna...zadziałało-zrobiłem bez "wad ukrytych" PV prawie 10kWp (cholera żadnego medalu nie dostanę za to , ale piwko zawsze przy tej okazji smakuje bezcennie)To wszystko z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 A pamiętasz swoje papiaki przy PV ? Do tej pory mam banana od ucha do ucha...Rozbawić też potrafisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2021 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Ja dodam że dopóki jest ktoś dla kogo warto być, to pomimo że są tacy którzy wkurwiają to w ogóle warto być nawet dla jednej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Ja dodam że dopóki jest ktoś dla kogo warto być, to pomimo że są tacy którzy wkurwiają to w ogóle warto być nawet dla jednej osoby. Jakbyś nikogo nie mógł znaleźć, to możesz być dla mnie.... Moje Ego poczuło się lepiej.... PS Jednak Melodramat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 28.01.2021 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Sorry Gaweł-nie mogłem się oprzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.01.2021 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Sorry Gaweł-nie mogłem się oprzeć... nie zamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.01.2021 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Bana dostanę? A za co za dociekanie wiedzy moderatora? Moderator mówi wiem ale nie powiem.... Nie za dociekanie tylko za sposób jaki to robisz. Jak to Elfir wie a nie powie??!!! Powiedziała ale tobie jak widać mało. Mam wrażenie że nie jesteś tu aby prowadzić z kimś polemikę na cywilizowanym poziomie tylko po to aby odstresować jakieś niepowiedzenia życiowe, i jak dalej chcesz prowadzić dyskusje to dobrze zrobiłeś że się pożegnałeś z Nami tylko na jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2021 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Ale powinna Pani wiedzieć że takie zrywanie umowy na dostarczanie energii przy pomocy zmiany umowy jest niezgodne z prawem. Prawo energetyczne nie zawiera takiej możliwości zerwania umowy na dostarczanie energii elektrycznej. ] Kluczowe jest słowo "dostarczanie". W umowie z prosumentem Enea jest też odbiorcą. A nie tylko dostawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts