damianwalczak87 27.01.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Witam, jestem na etapie wyboru koloru elewacji swojego domu. Okna i drzwi wejściowe kolor złoty dąb. Ogrodzenie modułowe szary/grafit. Myślę że biel jest w modzie, czy grałoby to ze sobą? I pytanie odnośnie deski elewacyjnej przy oknach w kolorze złoty dąb, czy deska w tym samym kolorze byłaby ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 28.01.2021 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Biały - grafit - złoty dąb to topowe modne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2021 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 jeśli nikt w okolicy nie pali węglem, to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianwalczak87 28.01.2021 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy deska elewacyjna przy oknach złoty dąb, lepiej gdyby była w tym samym kolorze czy mogłoby być w innym odcieniu drewna np. Winchester? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 29.01.2021 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Jak to wygląda zobacz na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 29.01.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Biały+grafit+złoty dąb to bardzo oklepana kompozycja. Drewno na elewacji będzie modne jeszcze może z 5 lat. Jak możesz to rób klasykę bez wydziwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 30.01.2021 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, jestem na etapie wyboru koloru elewacji swojego domu. Okna i drzwi wejściowe kolor złoty dąb. Ogrodzenie modułowe szary/grafit. Myślę że biel jest w modzie, czy grałoby to ze sobą? I pytanie odnośnie deski elewacyjnej przy oknach w kolorze złoty dąb, czy deska w tym samym kolorze byłaby ok? Jak chcesz biel na elewacji to polecam tynk Kreisel 062 Dla nas miała być to najtańsza baza pod kolor budyniowy,kupowana dosłownie za parę zł w LM Ale biały się nam na tyle spodobał, że ta "baza" jest z nami już 10 rok prawie Zdjęcie z wiosny: Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts