pershing1899op.pl 29.01.2021 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam serdecznie.Za tydzień wchodzi tynkarz i jak wiadomo bedzie potrzebował prądu i wody. Jeżeli chodzi o prąd to bedzie wypożyczony agregat 19kw.Problem pojawia się z wodą. Mam studnię głębinowa i do tej pory używałem tzw ruskiej pompy. Tynkarz jednak potrzebuje coś co bedzie trzymać ciśnienie około 2 bary. Co powinienem kupić, żeby zdało egzamin? Raczej nic nie dokupie do tej pompy ruskiej, żeby spełniło oczekiwania tynkarz.Tynkarz coś wspominał o hydroforze ze zbiornikiem, zaś hydraulik o pompie głębinowej, która i tak później wykorzystam na cele bytowe do domu. Mogę prosić o opinię i co w moim przypadku zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.01.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam serdecznie. Za tydzień wchodzi tynkarz i jak wiadomo bedzie potrzebował prądu i wody. Jeżeli chodzi o prąd to bedzie wypożyczony agregat 19kw. Problem pojawia się z wodą. Mam studnię głębinowa i do tej pory używałem tzw ruskiej pompy. Tynkarz jednak potrzebuje coś co bedzie trzymać ciśnienie około 2 bary. Co powinienem kupić, żeby zdało egzamin? Raczej nic nie dokupie do tej pompy ruskiej, żeby spełniło oczekiwania tynkarz. Tynkarz coś wspominał o hydroforze ze zbiornikiem, zaś hydraulik o pompie głębinowej, która i tak później wykorzystam na cele bytowe do domu. Mogę prosić o opinię i co w moim przypadku zda egzamin? Miałem u siebie mausera 1000l,tankowanego od sąsiada z przeciwka,ani tynkarze ani wylewkarze nie robili z tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 29.01.2021 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Ale jaką pompę miałeś do tego? Taką "ruską"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 29.01.2021 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Mausera też mam, jednak czymś musieli ta wodę wypompować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts