Josepf 29.01.2021 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam, Firma która robi mi dach wraz z stropem lekkim zamierza rozpocząć właśnie prace ale mam pewne wątpliwości ponieważ cała konstrukcja jest z drzewa KVH a warunki pogodowe są jakie są ( deszcz, śnieg).Mam obawy ze drzewo straci swoje właściwości, namoknie itp. Wybrałem specjalnie KVH żeby było suche a teraz chcą robić w deszczu i śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.01.2021 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Witam, Firma która robi mi dach wraz z stropem lekkim zamierza rozpocząć właśnie prace ale mam pewne wątpliwości ponieważ cała konstrukcja jest z drzewa KVH a warunki pogodowe są jakie są ( deszcz, śnieg). Mam obawy ze drzewo straci swoje właściwości, namoknie itp. Wybrałem specjalnie KVH żeby było suche a teraz chcą robić w deszczu i śniegu Ewidentnie przeplaciles Prznies dom do hali,każ tam włączyć wentylacje może wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josepf 30.01.2021 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Ewidentnie przeplaciles Prznies dom do hali,każ tam włączyć wentylacje może wtedy będzie ok. Zaczynają się mądre komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 30.01.2021 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 A przechowujesz teraz pod zadaszeniem?Co na dach pójdzie? Membrana i dachówka?Jeśli więźbę ułożą szybko i zakryją membraną, to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 30.01.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Zaczynają się mądre komentarze Ja też muszę, mam nadzieję, ze obrazisz się na mnie umiarkowanie. Więźbę robiłeś z drewna nie drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josepf 30.01.2021 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 A przechowujesz teraz pod zadaszeniem? Co na dach pójdzie? Membrana i dachówka? Jeśli więźbę ułożą szybko i zakryją membraną, to nie ma problemu. No właśnie leży pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 30.01.2021 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 No to chyba lepiej jak będzie stało na domu. Wiatr przewieje i nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts