Cjapek 01.07.2021 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 Rozmawiałem wczoraj z przedstawicielem technicznym Izzifast. Pytałem o zmiany jakie zaszły w modelu 302 względem Izzi300 oraz o zgłoszenia problemów i awarii jakie pojawiają się choćby tutaj, na FM. Otrzymałem odpowiedź, że na 302 nie ma żadnych zgłoszeń serwisowych, a wszelkie doniesienia o nieszczelnym by-pass czy uszkodzonym module CF są nieprawdą Sam już nie wiem, czy ten reku zrobił się tak dobry, czy nikt już nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cjapek 13.01.2022 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Raport po montażu Instalacja uruchomiona, działa, pracuje cicho. Czy wydajnie? To się okaże z czasem, na razie grzyba nie mam, ale wrażenie, że trochę słabo ciągnie. Chyba kominki wyrzutni muszę wymienić wiosną. Poza tym o wiele lepiej niż grawitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fanek 13.01.2022 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Cjapek - wybrałeś Izzifast 302 tak? jaki masz dom ile m2 ? parter czy piętrowy? jaka kubatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 13.01.2022 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Raport po montażu Instalacja uruchomiona, działa, pracuje cicho. Czy wydajnie? To się okaże z czasem, na razie grzyba nie mam, ale wrażenie, że trochę słabo ciągnie. Chyba kominki wyrzutni muszę wymienić wiosną. Poza tym o wiele lepiej niż grawitacja Czy regulowałeś anemostaty itp, czy tylko włączyłeś i zdałeś się na CF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cjapek 25.01.2022 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 120m2, piętro plus podasze. Anemostatów jeszcze nie regulowałem. Ta operacja przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 26.01.2022 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Panowie czy iZZi 302 ogarnie dom około 160m2? bilans wychodzi na max wydajności tej reku ale nie zamierzam robić przeciągów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts