kostek1140 30.01.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Drodzyjestem umówiony na spotkanie w Tauron ale piszę może pomożecie. Kupiłem działkę, działka ma skrzynkę z prądem przy granicy. Mogę podłączyć prąd budowlany ale mam pytanie o docelowy bo zbywca złożył warunki o prąd docelowy ale warunki i umowa są wydane na niego, czy to możliwe, że jako właściciel działki nie mogę przepisać tego na siebie takie mam info w Tauron, jak chce to mogę znowu wystąpić o warunki tylko znowu czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.01.2021 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Po co budowlany? Chcesz taryfę C? Rób docelowy - może być do namiotu czy przyczepy kempingowej z których będziesz chciał korzystać w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts