amokkpl 30.01.2021 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Poszukuje pomysłu na przemeblowanie salonu, wygląda on aktualnie mniej więcej tak, za telewizorem jest okno balkonowe, pod oknem obok rogówki jest grzejnik. Po prawej jest kuchnia, układ taki niefortunny, myślałem żeby tv powiesić na ścianie gdzie znajduje się aktualnie kanapa ale wtedy automatycznie łóżko blokuje albo utrudnia mi wyjście na balkon, jest możliwość jeszcze postawienia kanapy na środku lecz wtedy także jest problem z tv bo ściany obok małego okna są za małe żeby wcisnąć tam tv. Może jakieś pomysły co można tutaj wymyślić, wg. dewelopera tv miałby stać w rogu i żebym mógł go oglądać musiałbym patrzeć na niego z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 30.01.2021 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2021 przez DarekDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.01.2021 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 [ATTACH=CONFIG]452567[/ATTACH] a jak podłączyć media? poza tym wyszła kuch ia a nie pokój z aneksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 31.01.2021 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Super pomysły ale kuchnia zostaje tam gdzie jest, chodziło mi bardziej zagospodarowanie części salonu, grzejnik jest tylko przy małym oknie przy dużym przy kuchni nie ma. Jeśli chodzi o media potrzebne do tv to problemu nie byłby tv mogę postawić gdzie chce. W takim razie coś dla odważnych: Edytowane 31 Stycznia 2021 przez DarekDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 31.01.2021 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 a jak podłączyć media? poza tym wyszła kuch ia a nie pokój z aneksem Wszystko zależy jaki spadek można uzyskać. Na forum oczywiście konkretnie nic się nie napisze, ale jakieś koncepcje można rzucić. Kanalizację można dać częściowo w posadzce, częściowo za meblami w zależności od schematu. O wodzie i prądzie nie pisze, bo wiadomo. No kłopot może być z wentylacją okapu, bo trzeba dodatkowo maskować. Wszystko zależy kto ma jakie preferencje. Czy ma być wypasiona kuchnia czy nie. Ja osobiście zwróciłbym uwagę na te ostatnie ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amokkpl 31.01.2021 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Super pomysły ale kuchnia zostaje tam gdzie jest, chodziło mi bardziej zagospodarowanie części salonu, grzejnik jest tylko przy małym oknie przy dużym przy kuchni nie ma. Jeśli chodzi o media potrzebne do tv to problemu nie byłby tv mogę postawić gdzie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amokkpl 31.01.2021 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Myślałem jeszcze nad wymiana drzwi balkonowych ze zwykłych otwieranych na przesuwne ale nigdy nie widziałem tego na żywo i nie wiem jak z użytkowaniem takiego okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2021 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.01.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 ten pierwszy projekt jest ok ja jedynie bym aneks jadalny przeniósł do kuchni pod okno a ewentualnie na większe przyjęcie przenosił do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak0712 05.12.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Cześć, może macie jakieś pomysły na ustawienie w tym salonie z aneksem kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak0712 05.12.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Jak w zalaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2021 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Jak w zalaczeniu nic nie załączyłeś/łaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts