janek98xp 02.02.2021 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Witam, szukam najlepszego rozwiązania dla kuchni 10m2 i skonczyły mi sie pomysły Powinien to być Układ G lub z wyspą Z blatem pod oknami (wymóg żony). Dwudrzwiowa lodówka. Zlew musi zostać w miejscu zgodnie z projektem Kuchenka gazowa musi min. 0,5 m od okna W poniższym planie mam zastrzeżenie do braku miejsca do gotowania dla 2 osob jednoczesnie. Czy macie pomysł na bardziej ergonomiczny układ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2021 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 (edytowane) mozna zrobić płytę indukcyjną, która likwiduje problem z oknami. W każdym razie ja bym zrobiła układ dwurzędowy a nie G. Edytowane 3 Lutego 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek98xp 03.02.2021 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Dzięki. Szczerze mówiąc także myślałem o układzie dwurzędowym. Jednak żonie się nie podoba, jako że nie będzie widoku na ulicę przez okno podczas przygotowań dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek98xp 03.02.2021 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Czy jest tak naprawdę jakaś szansa na sensowny układ G lub U z wyspą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts