Arturo1972 12.02.2021 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Miło by było jakby ten ktoś podawał powód usuwania postów ! Tym bardziej że w wielu wątkach toczą się zażarte dyskusję ludzi o różnych światopoglądach i nikt im klawiatury nie zabiera. Arturo się raczej nie obraził. Oczywiście, że się nie obraziłem bo tam nic złego czy obrażającego nie było. Ale tak tu jest, ja do tego się już przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcgarage 12.02.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-rododendronach-11-n-m4fd9ebdc9209e Buduję taki dom od 4 lat (z niskim oknem narożnym, dużym fixem zamiast tego kwadrata oraz z hst na tarasie zamiast drzwi tarasowych i okna do małego pokoju - otwarta przestrzeń na dole) - mam ssz, instalacja, teraz walka z podłogówką. Jak miałbym jeszcze raz wybierać i rozpoczynać - 80-90m2 parterówka, strop drewniany, więźba tradycyjna, kąt dachu max 25-30stopni, poddasze nie użytkowe, dach 2 spadowy. Konstrukcja bardziej przystępna od mojej obecnej dla samoroba, tańsza, szybsza w wykonaniu. Kwota bez działki za taki dom do stanu deweloperskiego zapewne wyniósłby ok 1500zł m2 przy robocie własnej. Atutem byłby gaz w okolicy, wtedy to utrzymanie takiego domu byłoby "jak za darmo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 13.02.2021 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-rododendronach-11-n-m4fd9ebdc9209e Buduję taki dom od 4 lat (z niskim oknem narożnym, dużym fixem zamiast tego kwadrata oraz z hst na tarasie zamiast drzwi tarasowych i okna do małego pokoju - otwarta przestrzeń na dole) - mam ssz, instalacja, teraz walka z podłogówką. Jak miałbym jeszcze raz wybierać i rozpoczynać - 80-90m2 parterówka, strop drewniany, więźba tradycyjna, kąt dachu max 25-30stopni, poddasze nie użytkowe, dach 2 spadowy. Konstrukcja bardziej przystępna od mojej obecnej dla samoroba, tańsza, szybsza w wykonaniu. Kwota bez działki za taki dom do stanu deweloperskiego zapewne wyniósłby ok 1500zł m2 przy robocie własnej. Atutem byłby gaz w okolicy, wtedy to utrzymanie takiego domu byłoby "jak za darmo" to czemu wybrałeś z poddaszem ? Jeszcze taki mały metraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2021 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Czy ktoś kto śledzi ten wątek, jest w stanie powiedzieć mi, dlaczego mój wczorajszy post został usunięty ?? Arturo wiesz coś o tym ? Twojej odpowiedzi również nie ma. Redakcja usunęła, prawdopodobnie za zaczepki personalne wobec innego forumowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 W większości to prości ludzie i studenci usuwają. c. Żałosna frustracja i w dodatku skierowana w złym kierunku. Bo posty usunął nie moderator, ale właściciel forum. Zgłaszam twój post do redakcji - niech podejmie decyzję co zrobić z kimś takim, kto obraża innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.02.2021 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Żałosna frustracja i w dodatku skierowana w złym kierunku. Bo posty usunął nie moderator, ale właściciel forum. Zgłaszam twój post do redakcji - niech podejmie decyzję co zrobić z kimś takim, kto obraża innych. Ciebie według mnie ten post aż tak nie dotyczy, aczkolwiek reakcja wskazuje na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.02.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Nie usuwają postów studenci, tylko admin i moderatorzy, wszyscy zęby zjedli na forum. Nie chcemy pozwolić, by posty nie na temat, zaczepne, obrażające innych czy rozwalające temat - psuły forum. PozdrawiamyRedakcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.02.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Nie usuwają postów studenci, tylko admin i moderatorzy, wszyscy zęby zjedli na forum. Nie chcemy pozwolić, by posty nie na temat, zaczepne, obrażające innych czy rozwalające temat - psuły forum. Pozdrawiamy Redakcja I ja to cenię, Jednak wdzięczny bym był na zwrócenie uwagi moderatorom na profesjonalne zachowanie tzn wskazanie konkretnego punktu regulaminu i podanie wyrazów lub zdań które według nich ten punkt naruszyły oraz podpisanie się pod tym. Stosowane obecnie metody przez moderatorów noszą znamiona prywatnego Folwarku i polowania na czarownice, niestety jak to mawiała mama Foresta Gumpa poznasz onego (żeby nie obrazić) po czynach jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 16.02.2021 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Nie usuwają postów studenci, tylko admin i moderatorzy, wszyscy zęby zjedli na forum. Nie chcemy pozwolić, by posty nie na temat, zaczepne, obrażające innych czy rozwalające temat - psuły forum. Pozdrawiamy Redakcja Idea słuszna, ale zastosowanie już nie koniecznie. Mój wpis był na temat. A wycieczka personalna do arturo nie była stricte atakiem. On sam odpowiedział jednym postem i zakończyliśmy temat. A tu nagle knebel. Następnym razem mocniej się zastanowię zanim zostawię jakiś post. Jeszcze mógłbym urazić czyjeś uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 , niestety jak to mawiała mama Foresta Gumpa poznasz onego (żeby nie obrazić) po czynach jego. Tymi czynami jest hejtowanie, obrażanie innych, trollowanie. Bo to usuwają moderatorzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.02.2021 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tymi czynami jest hejtowanie, obrażanie innych, trollowanie. Bo to usuwają moderatorzy. Ok ale jeżeli mają to robić profesjonalnie to powinni wskazać co konkretnie jest nieprawidłowe i z którym punktem regulaminem, gdyż to nie jest ich prywatny folwark i takie klecenie po uważaniu wedle własnego widzimisię jest bezprawne i świadczy i ich poziomie a raczej jego braku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Podaj przepis prawny, skoro twierdzisz, ze to bezprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.02.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Podaj przepis prawny, skoro twierdzisz, ze to bezprawne Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.02.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej To już zbyt politycznie jak na forum.muratordom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 16.02.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 To już zbyt politycznie jak na forum.muratordom No Ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.02.2021 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej Żartowniś z Ciebie, nie ma co aby Konstytucje mieszać w rozgrywki forumowe. A tak z ciekawości to FM jest własnością państwa Polskiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2021 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej prosiłam o przepis (artykuł) a nie akt prawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts