grzechu2605 12.02.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Witam, dostalem jakies 20 dnii temu warunki zabudowy (normalny dom jednorodzinny) i ogolnie wszytsko pasowalo. Jednak w miedzyczasie okazalo sie ze powierzchnia zabudowy jest ciut za mala (bylo 130m2 -+20% a potrzebuje 155m2 +-20%). Dzownilem do urzedu i powiedziano mi ze istnieje taka mozliwosc, musze tylko dostac zgode stron postepujacych. (czyli od wszytskich sasiadow). Ze wszytskimi nie bylo problemu, jedynie jeden sasiad (deweloper....) nie chce sie odezwac... i tu moje pytanie, czy moge zlozyc takze wniosek o zmiane bez jednej zgody? czy pozostaje mi ponowne zlozenie warunkow (z odpowiednia powierzchnia zabudowy)? Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.02.2021 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Wszyscy, to wszyscy. Rozumiesz co to jest warunek konieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu2605 13.02.2021 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 A ty rozumiesz że jak bym był pewien to bym się nie pytał? Po pierwsze przeczytałem to w jakimś artykule na ten temat a urząd zawsze mówi to co im łatwiej. Btw. Poziom kultury na tym forum to dosyć niskie dno... Szkoda za to że poziom mniemania jest za to bardzo wysoki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.02.2021 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Tiaaa, aby jego wysokość nie obraził się, powinienem był napisać NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu2605 13.02.2021 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 No i tak prostej w swoim zakresie odpowiedzi oczekiwałem. Serio, to już nie raz widzę, że na tym forum parę osób to wszystkie rozumy pozjadalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts