Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki rodzaj kamienia będzie najlepszy na blat do kuchni?


Labuki

Recommended Posts

U mnie są wzmocnione w miejscach wycięcia pod otwory płyt kuchennych i zlewozmywaka. W pozostałych częściach brak( a nap....lam tłuczkiem do mięsa" )

Użytkowane już niedługo 9 rok i negatywnych śladów brak - nawet jak się tnie nożem czy rozbije talerz.

Jeśli tylko przewidzi się taki ciężar nie ma problemu - wzmocnienie jest w ścianie i szafce - blat jest sklejony na "zakręcie" czymś takim jak żywica - brak zmian - do ścian przyklejony na klej do szyb samochodowych inne obróbki (parapet) klejem żywicznym.

 

Foto z czasu realizacji.

20120221440.jpg20120221439.jpg20120221438.jpgObraz 010.jpg

Edytowane przez CityMatic
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...