Lakshan 15.02.2021 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Dzień dobry! Czy ktoś urządzał kiedyś dom/mieszkanie w stylu japońskim? Tamtejsza architektura jest bardzo charakterystyczna i może stanowić oryginalną inspirację. A po obejrzeniu kilku przykładów na stronie mnie najbardziej interesuje jeden, dość charakterystyczny element. Współcześnie już się go chyba nie stosuje - chodzi o charakterystyczne drzwi przesuwne, pokryte taką półprzezroczystą tkaniną. Za Chiny nie mogę ustalić, czy to papirus, bambus, czy jakakolwiek inna kombinacja materiałów. Ktoś może mnie naprowadzić? Edytowane 7 Marca 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 15.02.2021 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 To papier. Ale normy zabraniają EU i PN. Możesz zrobić podobne w wyglądzie ze szkłą zespolonego. To pewnie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Shoji - znajdziesz w Polsce producentównp: https://www.facebook.com/ShojiSystemyPrzesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts