krzysiek17-18 21.02.2021 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Witam Mam pytanie czy komin musi posiadać jakieś atesty Z uwagi na oszczędność miejsca chce postawić do kozy komin który wyglądał by jak rura nie izolowana Dopiero przy przejściu przez dach był by izolowany Chodzi mi o uzyskanie loftowego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 21.02.2021 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Powiem Ci szczerz, że z niczym podobnym jak do tej pory się nie spotkałem. Rura kominowa – to rura kominowa – sam jej sobie nie zrobisz a przy zakupie dostaniesz na nią papier - do tego i tak kominiarz odebrać to będzie musiał.Ale/ale czy przypadkiem prawa budowlanego swym zamiarem nie złamiesz.O kozie piszesz a co o kozach jest u Ciebie w postanowieniach antysmogowych sejmiku wojewódzkiego – jak już, to może lepiej piecyk pelletowy z papierami ecodesing V klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.02.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Mam pytanie czy komin musi posiadać jakieś atesty Każdy wyrób budowlany musi mieć dopuszczenie. Czytaj Ustawę o wyrobach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts