krystiansvr 22.02.2021 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) Cześć! Wydaje mi się to ciekawym temat - rzućcie okiem! Co myślicie o wykorzystaniu rozszerzonej rzeczywistości w budownictwie i oglądaniu w ten sposób projektów domów? Pracuję w firmie, gdzie tworzymy to rozwiązanie i dostałem za zadanie zebranie opinii, więc po cichu liczę na Wasze komentarze! Edytowane 23 Lutego 2021 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.02.2021 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Temat bardzo ciekawy, ale mam na forum zasady, że takie posty są reklamą. Prosimy o wykupienie Płatnego Profilu. Warunkowo zostawiamy post.https://forum.muratordom.pl/zasady_pprofil.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2021 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 świetny pomysł dla wszystkich, którzy zastanawiają się jak umieścić dom na działce.Zwłaszcza jeśli chodzi o nasłonecznienie pokoi w poszczególnych miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts