Arturo1972 23.04.2021 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Te przykłady tylko udowadniają to co ja piszę. Dzieciństwo, młodzieńczość, pojedyncze klatki z tamtych czasów. Ja się z sąsiadami ścigałem na rowerze (niezłe wyścigi były) jak poszło hasło, że kawa jest w sklepie (pierwszy raz od kilku miesięcy). I parę innych wspominek. Ale nie będę się wydurniał, że przeżyłem na serio trudy tamtych czasów. Zatem wracając do tematu "czy kupno czy budowa " Miałem podobny dylemat, ale nie będąc źrebakiem a w pełni już osiodlanym mustangiem Do wyboru były jakieś rozpadliny, stare chałupy za 150-200tys.zl ale po 20 latach życia w komforcie ciężko było się zdobyć na taką opcję Nie dość, że kupę kasy trzeba było wdupic 2 ta ruinę to nigdy nie byłoby to nowe... Zatem wybór był jednomyślny wśród zainteresowanych czyli budujemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) CIACH!dyskusja odbiegała od tematu. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts