Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

3300 za ogrzewanie małego domku?

Przemol64

Recommended Posts

Witam

Właśnie dostałem efakturę opiewającą na łączną kwotę 6684 za 2 miesiące, przy czym pierwsza 3287 za styczeń płatna w marcu. Mały dom w sumie ok 88mkw, ogrzewanie podłogowe tylko w dolnej części domku temperatura ustawiona przy tych dużych mrozach na +30, na noc ustawiana +21/24/27, mieszkam sam. Możliwe to jest że za miesiąc 3300 zł prawie wyszło? Czy to jakaś pomyłka?

Wreszcie pierwszy który odważył się napisać ile tak naprawdę kosztuje ogrzewanie elektryczne , w zimę , w mroźne miesiące.

Ustawiona odpowiednia temperatura, w domu a raczej domku było ciepło.

Brawo za odwagę, czekam na więcej takich prawdziwych wpisów.

To nie żadna pomyłka kolego. Było zimno , a Ty miałeś cieplutko w domku i komfortowo.

Edytowane przez lolson28

Wreszcie pierwszy który odważył się napisać ile tak naprawdę kosztuje ogrzewanie elektryczne , w zimę , w mroźne miesiące.

Ustawiona odpowiednia temperatura, w domu a raczej domku było ciepło.

Brawo za odwagę, czekam na więcej takich prawdziwych wpisów.

To nie żadna pomyłka kolego. Było zimno , a Ty miałeś cieplutko w domku i komfortowo.

Bzdura przez gigantyczne B. Od kilku lat Grzeje czystym prądem w taryfie c11 .W najzimniejsze miesiące miesięczne żużycie nie przekroczyło 1600kwh ze wszystkim ( grzanie, tv, gotowanie pranie całościowy prąd w domu ) -gdzieś nawet na forum wklejałem miesiąc po miesiącu zużycie prądu w zimie. A w domu cieplutko, dom z ytonga ocieplony 12 cm lepszego styro. . Mi te 3000pln za miesiąc wygląda na omyłkę. trzeba wyjaśnić z ZE

Bzdura przez gigantyczne B. Od kilku lat Grzeje czystym prądem w taryfie c11 .W najzimniejsze miesiące miesięczne żużycie nie przekroczyło 1600kwh ze wszystkim ( grzanie, tv, gotowanie pranie całościowy prąd w domu ) -gdzieś nawet na forum wklejałem miesiąc po miesiącu zużycie prądu w zimie. A w domu cieplutko, dom z ytonga ocieplony 12 cm lepszego styro. . Mi te 3000pln za miesiąc wygląda na omyłkę. trzeba wyjaśnić z ZE

A mnie na spam ktos sobie robi z nas jaja a my się jaramy:mad: