Kaizen 24.02.2021 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 temperatura ustawiona przy tych dużych mrozach na +30 Przy takiej saunie - jest szansa. Ale podaj zużycie w kWh wg licznika, to będzie coś więcej wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 24.02.2021 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 (edytowane) Witam Właśnie dostałem efakturę opiewającą na łączną kwotę 6684 za 2 miesiące, przy czym pierwsza 3287 za styczeń płatna w marcu. Mały dom w sumie ok 88mkw, ogrzewanie podłogowe tylko w dolnej części domku temperatura ustawiona przy tych dużych mrozach na +30, na noc ustawiana +21/24/27, mieszkam sam. Możliwe to jest że za miesiąc 3300 zł prawie wyszło? Czy to jakaś pomyłka? Wreszcie pierwszy który odważył się napisać ile tak naprawdę kosztuje ogrzewanie elektryczne , w zimę , w mroźne miesiące. Ustawiona odpowiednia temperatura, w domu a raczej domku było ciepło. Brawo za odwagę, czekam na więcej takich prawdziwych wpisów. To nie żadna pomyłka kolego. Było zimno , a Ty miałeś cieplutko w domku i komfortowo. Edytowane 24 Lutego 2021 przez lolson28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JD1719512917 24.02.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Może i ma (miał) ciepło, ale jakim kosztem. Ogrzewający w COP-1 tyle nie zużywają na cały sezon przy większych domach.Przemol64A wrzucił byś zdjęcie rachunku o którym piszesz, może jakieś wyrównanie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 24.02.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Wreszcie pierwszy który odważył się napisać ile tak naprawdę kosztuje ogrzewanie elektryczne , w zimę , w mroźne miesiące. Ustawiona odpowiednia temperatura, w domu a raczej domku było ciepło. Brawo za odwagę, czekam na więcej takich prawdziwych wpisów. To nie żadna pomyłka kolego. Było zimno , a Ty miałeś cieplutko w domku i komfortowo. Bzdura przez gigantyczne B. Od kilku lat Grzeje czystym prądem w taryfie c11 .W najzimniejsze miesiące miesięczne żużycie nie przekroczyło 1600kwh ze wszystkim ( grzanie, tv, gotowanie pranie całościowy prąd w domu ) -gdzieś nawet na forum wklejałem miesiąc po miesiącu zużycie prądu w zimie. A w domu cieplutko, dom z ytonga ocieplony 12 cm lepszego styro. . Mi te 3000pln za miesiąc wygląda na omyłkę. trzeba wyjaśnić z ZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2021 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Bzdura przez gigantyczne B. Od kilku lat Grzeje czystym prądem w taryfie c11 .W najzimniejsze miesiące miesięczne żużycie nie przekroczyło 1600kwh ze wszystkim ( grzanie, tv, gotowanie pranie całościowy prąd w domu ) -gdzieś nawet na forum wklejałem miesiąc po miesiącu zużycie prądu w zimie. A w domu cieplutko, dom z ytonga ocieplony 12 cm lepszego styro. . Mi te 3000pln za miesiąc wygląda na omyłkę. trzeba wyjaśnić z ZE A mnie na spam ktos sobie robi z nas jaja a my się jaramy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts