Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inny świat do którego wzdycham...

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przypominam, że jesteśmy w wątku :Świat, do którego wzdycham..., a ponieważ ten był się wyczerpał a nawet nieco rozluźnił , i ja obdaruję Was na Mikołaja odrobiną humoru. Snuję opowieści biurowe -{powtarzam, bom papuga}.

Otóż

słyszałam wczoraj , że pewna pani znalazła u własnego męża następujące (rzeczowe) zasoby uczuć:

* puzderko z napisem: na całuski

*słonika z trąbą do góry -szt.2

*szlachetny breloczek na klucze z napisem :trzy rzeczy są najważniejsze w życiu, miłość, zaufanie,wierność, ALE najważniejsza z nich MIŁOŚĆ

*tygryska przecudnej maści

tudzież *body lotion, for well beeing, harmonizujący balsam do ciała z wyciągiem z n- i -e -ś- m - i - e - r- t - e-l -n- k -a. :o

Zdesperowana, a właściwie zdruzgotana do reszty, :cry: zapytała , koleżanek, i co ona ma z tym znaleziskiem teraz zrobić ??

-Jak to co, UŻYWAJ !! Wszystko się przyda. Zwłaszcza ten balsam z nieśmiertelnika.

Wcieraj go systematycznie, dziewczyno, w ciało, coby następne odkrycia...nie obaliły cię na amen z nóg ! :D

przelecialem troche postow w tym watku i wniosek taki....

gosc ma po prostu ochote na panienke, niekoniecznie swoja zone, to co niedostepne wydaje sie fascynujace, gdzies napisal, ze przeszlo by mu jakby sie z nia przaspal, a wiec to zwykle chciejstwo ......

jestem po slubie chyba z 8 lat i podobalo mi sie wiele dziewczyn z ktorymi moglbym cos "zakombinowac", ale wyobrazam sobie wczesniej jakbym sie czul "po tym" i od razu przechodzi :) , nigdy bym nie zrobil tego swojej zonie, przynajmniej tak jest do dzis :) zezarlo by mnie sumienie i itp...

a wiec chlopie wez sie w garsc bo szkoda zdrowia ...........

jestem przekonany, ze Twoja zona takze miala ochote na skok w bok, ale z jakis powodow tego nie robi, ciekawe jakbys sie czul wiedzac o tym ...

jest jeszcze cos, chyba, ze nie kochasz zony to po prostu odejdz od niej, nie mecz jej i siebie ..........

ale sie "rozgadalem" czas na kolacje i winko swojej roboty, przy kominku w nowym domku :)

Przypominam, że jesteśmy w wątku :Świat, do którego wzdycham..., a ponieważ ten był się wyczerpał a nawet nieco rozluźnił , i ja obdaruję Was na Mikołaja odrobiną humoru. Snuję opowieści biurowe -{powtarzam, bom papuga}.

Otóż

słyszałam wczoraj , że pewna pani znalazła u własnego męża następujące (rzeczowe) zasoby uczuć:

* puzderko z napisem: na całuski

*słonika z trąbą do góry -szt.2

*szlachetny breloczek na klucze z napisem :trzy rzeczy są najważniejsze w życiu, miłość, zaufanie,wierność, ALE najważniejsza z nich MIŁOŚĆ

*tygryska przecudnej maści

tudzież *body lotion, for well beeing, harmonizujący balsam do ciała z wyciągiem z n- i -e -ś- m - i - e - r- t - e-l -n- k -a. :o

Zdesperowana, a właściwie zdruzgotana do reszty, :cry: zapytała , koleżanek, i co ona ma z tym znaleziskiem teraz zrobić ??

-Jak to co, UŻYWAJ !! Wszystko się przyda. Zwłaszcza ten balsam z nieśmiertelnika.

Wcieraj go systematycznie, dziewczyno, w ciało, coby następne odkrycia...nie obaliły cię na amen z nóg ! :D

prima sorte :)))))

[quote

Dziwię się tylko, że nikt nie podsunął mi mysli, która mi akurat często przychodzi do głowy, a mianowicie, żeby... no cóż wiem, że to trochę prymitywne, ale uwieźć ją, przespać się z nią a napewno przejdzie...

ło matko - no i czar prysl :wink:

Ja to facetom zazdroszcze tej pewnosci siebie..

Uwazaj Gosciu bo jak ci sie jakims oczywista malo-prawdobodobnym przypadkiem to uwiedzenie nie powiedzie to masz przechlapane na dlugo.. :lol:

Zocha, Modulor nie podpuszczajcie chłopaka bo się zaweźmie i jeszcze będzie gotów sprawdzić czy się nie myli. A pewnie nie myli się bo jak już napisał ma w tych sprawach dośwadczenie.

Pozdrawiam

nikogo nie podpuszczam ani do niczego nie namawiam

poza pewnymi rozwiązaniami natury budowlanej

więc budujcie ... :)

to ja troche zamieszam ... :wink:

zastanawia mnie jedno ... Tutaj tak wszystko idealizujemy a jakis czas temu widzialem na wlasne oczy "badanie rynku" :wink: w ktorym byly takie pytania :

1/ czy zdradziles kiedys partnerke ?

2/ czy zdradzilas kiedys partnera ?

Sam kiedys slyszalem tylko - facetom to tylko d.... w glowie a kobiety to takie uczuciowe ... i owszem - patrzac na wyniki ... wyniki byly takie :

1/ 67 %

2/ 65 %

sami sobie odpowiedzcie ile jest takich zwiazkow ze nikt nikogo ...

i sami sobie odpowiedzcie na pytanie dlaczego w tym watku nie ma innych zdan niz to jedno wlasciwie ...

Niestety nie zyjemy w idealnym swiecie a internet nie jest taki anonimowy jak sie wydaje :wink:

pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za autora wątku - żeby podjął właściwą decyzję ...

Gościu

moja rada bedzie krótka - wróć do swojego ogródka :evil:

A tak poważnie,to sam sobie jesteś winien.Nie zapomnisz o innej,bo jak Ci się uda zapomnieć o koleżance z pracy,znajdzie się następna.

Dlaczego?

Bo Ci czegoś brakuje w Twoim związku.Wiesz dobrze czego,nie trudno zgadnąć.Tylko się nie dziw,że tak jest,skoro nadużyłeś zaufania żony.

Bez pełnego zaufania jest tylko letnio.I nie ma namiętności,tylko coś,co nazwałeś "wiecie jak to jest po wielu latach małżeństwa".Błędne koło,które sam rozkręciłeś.

Gościu

moja rada bedzie krótka - wróć do swojego ogródka :evil:

A tak poważnie,to sam sobie jesteś winien.Nie zapomnisz o innej,bo jak Ci się uda zapomnieć o koleżance z pracy,znajdzie się następna.

Dlaczego?

Bo Ci czegoś brakuje w Twoim związku.Wiesz dobrze czego,nie trudno zgadnąć.Tylko się nie dziw,że tak jest,skoro nadużyłeś zaufania żony.

Bez pełnego zaufania jest tylko letnio.I nie ma namiętności,tylko coś,co nazwałeś "wiecie jak to jest po wielu latach małżeństwa".Błędne koło,które sam rozkręciłeś.

A skąd ty o tym tak dobrze wiesz, skąd ty to znasz, bo ja wiem.

Gościu

przecież sam napisałeś,ja tylko nazwałam to po imieniu.Nie będę cytować.Ja Cię nie potępiam.Twoje życie i musisz z tym coś zrobić.Oboje przecież chyba czujecie niedosyt,taki emocjonalny,bo już nie napiszę o tym,jak Ci buzuje w głowie.A i dzieci na pewno czują.I uczą się.

t

Sam kiedys slyszalem tylko - facetom to tylko d.... w glowie a kobiety to takie uczuciowe ... i owszem - patrzac na wyniki ... wyniki byly takie :

1/ 67 %

2/ 65 %

.

RolandB - no jak 67% facetow zdradza - no to nie ma sily zeby wyniki byly inne - skad musza sie te z ktorymi zdradzaja brac....

A moze mi sie poplatalo cos.

Gosc to ma ciezkie zycie - jak nie zdradza to cierpi, ze nie zdradza - jak zdradza to tez potem cierpi konsekwencje zdradzania ... toz to jedno pasmo cierpien jest....i bez wyjscia.

A tak powaznie to nie wiem czy wolalabym byc z facetem co by nie zdradzal, ale caly czas z tego powodu cierpial i nieszczesliwy byl..

to moze lepiej zeby zdradzal i chociaz przez chwile szczesliwy byl? (hmm .. ryzykowna teza)

A tak przy okazji cierpien to mi sie przypomnialo :

maz do zony - z okazji 25 rocznicy slubu ( nastroj, kolacja,.swiece, wzruszenie ) i on :

Kochanie - pamietam , bylas przy mnie jak chorowalem, bylas jak wlaczylem z nalogiem, bylas jak stracilem prace, jak spalil sie dom, bylas jak odeszli przyjacile...

Cholera Kochanie :evil: Ty mi jakiego pecha przynosisz !