Robinson74 07.03.2021 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Witam, Po SSZ mam dużą ilość resztek po dachówkach ceramicznych. Czy gdzieś mogę je sensownie wykorzystać? Ewentualnie wrzucić w grunt przy najbliższych wykopach, np. przy zasypywaniu rur kanalizacyjnych? Jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.03.2021 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Utwardzenie wjazdu, pod tarasem, ścieżki- to materiał ceramiczny wypalany praktycznie niezniszczalny w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 10.03.2021 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 OK, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 11.03.2021 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Utwardzenie wjazdu, pod tarasem, ścieżki- to materiał ceramiczny wypalany praktycznie niezniszczalny w ziemi. Mam wątpliwości czy wypalone jest w całości? Pod ścieżki może dałbym, ale pod wjazd już nie. Ja zutylizowałbym to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.03.2021 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Dachówka ceramiczna, jak i płytki są wypalane w całości, dachówka cementowa to gruz betonowy również dobrej jakości jak podbudowa. Jeśli utylizować to tylko na gruz więc.....mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 11.03.2021 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Mówimy o dachówkach ceramicznych -czyli z gliny -a te wg mnie nie nadają się do niczego i pod nic. Dachówki betonowe, zwłaszcza potłuczone - to owszem bardzo dobra podbudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts