marek.weg 11.03.2021 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Szukam opinii o kwasach huminowych - czy ktoś już stosował? Do czego używał i jak zadziałały?Jestem ciekaw czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.03.2021 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 to składnik próchnicy. Może aktywizować mikroorganizmy w glebie. Jeśli nawozisz ogród kompostem lub/i obornikiem, to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 14.03.2021 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Poczytałem trochę o tych humusach. Producenci chwalą (to oczywiste). np. chwali się tym, że daje lepszy system korzeniowy, poprawia retencję. Zdjęcia porównawcze na ich fb wyglądają ciekawie. Szukam kogoś, kto to już testował i może się rzetelnie wypowiedzieć. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek- 22.03.2021 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 (edytowane) Ja używałem w zeszłym sezonie właśnie tego środka . Mam gospodarstwo eko, a to mogłem stosować, bo mają certyfikaty. U mnie się sprawdziło i w tym roku stosuję jeszcze raz. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 01.04.2021 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Zależy do czego chcesz stosować, dodatkowy nawóz, lekkie wyzwolenie organizmów glebowych.Czy tak jak ja próbowałem, czyli jako ratunek dla bardzo niskiej jakości gleby na której już coś rośnie i nie mogę jej wymieszać z kompostem, próchnicą, itd.Do takiego zastosowania to raczej placebo. Nie widzę efektów a specjalnie używałem fragmentarycznie żebym mógł porównywać. Używałem Ekodarpol Humus Active (częściowo z aktywatorem pożytecznych organizmów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.04.2021 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 tylko staszek to fejkowe konto do reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek- 08.04.2021 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Pozdrawiam Cię serdecznie z - podobno - fejkowego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.04.2021 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Szukam opinii o kwasach huminowych - czy ktoś już stosował? Do czego używał i jak zadziałały? Jestem ciekaw czy warto. Sam oceń. Poczytaj i zdecyduj. http://www.sieniawa.com/oferta/kwasy-huminowe/ Coś mi się obiło o uszy, że w Bełchatowie też się temu przyglądali. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2021 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Pozdrawiam Cię serdecznie z - podobno - fejkowego konta Nie pierwszy i nie ostatni robi tu bazę pod reklamy. Kod pocztowy nie pasuje do miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staszek- 09.04.2021 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Nie chcę podawać prawdziwych danych w Internecie. Dlatego wpisałem losowe dane miejscowości - po co komu wiedzieć gdzie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 chociażby by zweryfikować prawdziwość twierdzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.04.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Nie chcę podawać prawdziwych danych w Internecie. Dlatego wpisałem losowe dane miejscowości - po co komu wiedzieć gdzie mieszkam Inaczej... Ja się nie wstydzę tego kim jestem i jakie mam zdanie na wiele tematów. Także tego gdzie mnie można znaleźć za moje wypowiedzi i osądy tego co nas otacza. Dziś anonimowość w sieci to mit i iluzja. Wystarczy, ze masz pesel. Niewolnicy zostali już ponumerowani i nic z tym nie zrobisz. Zobacz... Nawet nasza wspaniała Elfir natychmiast się zorientowała, ze mydlisz nam oczka. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.04.2021 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Inaczej... Ja się nie wstydzę tego kim jestem i jakie mam zdanie na wiele tematów. Także tego gdzie mnie można znaleźć za moje wypowiedzi i osądy tego co nas otacza. Dziś anonimowość w sieci to mit i iluzja. Wystarczy, ze masz pesel. Niewolnicy zostali już ponumerowani i nic z tym nie zrobisz. Zobacz... Nawet nasza wspaniała Elfir natychmiast się zorientowała, ze mydlisz nam oczka. Adam M. Nie masz smartphone i komputera podłączonych do sieci to jesteś "bezpieczny". Masz PESEL to jesteś "niewolnikiem" mimo że myślisz że nie jesteś niewolnikiem. Elfir ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2021 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 jednak staszek kwalifikuje się do szybkiego bana, za spam reklamowy w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.04.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Dobrze by było, aby jakieś niedoumy poczytały o pesel i pesel2.Także to drobne, między wierszami.Tu jest takie "ładne" o pesel, a chodziło o MAGISTERhttps://pl.wikipedia.org/wiki/PESELTu jest takie ładniejsze" o pesel2https://pl.wikipedia.org/wiki/PESEL2 To, czego tam nie ma to - kto ma pełny dostęp do danych gromadnych!A gromadzone jest całkiem sporo.Cel systemu wcale się nie zmienił.Kumaci widzą, że to narzędzie MSWiANo, pistapo, pislicji...A niekumaci wypisują brednie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.04.2021 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 PESEL2 powstaje z kwasów huminowych czy kwasy huminowe z PESEL2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 12.04.2021 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Dziękuję za zaangażowanie - mimo, że nie w temacie. Trochę wylądowaliśmy daleko od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 14.04.2021 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Jeszcze podepnę co znalazłem, może komuś się przydadzą rzetelniejsze informacje niż polecenia z ręki. Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.04.2021 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Tak długo szukałeś "rzetelniejszych" informacji czy czekałeś kilka dni na podanie reklamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.weg 15.04.2021 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Akurat to podesłał mi ktoś mądrzejszy ode mnie na innym forum, nie ma co się spinać i doszukiwać wszędzie spisku, kolego. Więcej luzu i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts