costa1010 12.03.2021 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Witam forumowiczów. Nie będę odkrywczy, jeżeli napiszę, że poszukuje wskazówki/porady. 1. Aneks kuchenny - jak widać w skali niezbyt okazałej - jakie elementy ewentualnie zamienić (ścian już nie przestawię)? 2. Co byście polecili, by lekko odgrodzić od reszty salonu - myślałem o czymś w stylu litery U. 3. Okap kuchenny - jest tylko jeden przewód wentylacyjny - jak zrobić, by nie było później problemu z wentylacją czy sprawnością okapu. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiosennaRosa 12.03.2021 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Moja propozycja w załączeniu. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym okapem, ale przy takim układzie kuchenkę możesz mieć gdzie chcesz... No i ja zamieniłabym wc na pomieszczenie gospodarcze z pralnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.03.2021 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Przede wszystkim przenieść aneks na ściankę od łazienki po przeciwnej stronie. obecnie masz zlew na środku salonu a to marne aneks oddzieliłbym wyspą ale taką sprytną z funkcją stołu i to ona oddzieli salon. Wykladanie kuchni na całej scianie salonu powoduje że wygląda on jak kuchnia w wili z okresy międzywojnia z łzkiem dla gospośi a tego chyba chciałbyś uniknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2021 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Za rada gawła: przy czym od kanapy aneks można oddzielić fancuską/loftową przeszkloną ścianką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.03.2021 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 A wiesz że fajne jedyne co to bym zrobił stół przystawiony do ściany z 4 krzesłami prostokątna z opcją rozłożenia na większe przyjęcie bo obecna wersja trochę tarasuje komunikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2021 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2021 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 stół okrągły też można rozłozyć do owalnego. Normalnie krzesła są wsuwane pod stół, wiec nie tarasuje. Za to nie nadziejesz się biodrem na narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts