Wilson2231 16.03.2021 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Dzień dobry, chciałbym się zapytać bardziej doświadczonych osób, czy w słupku meblowym metod z IKEA po wyjęciu dolnych półek i zdjęciu frontu zmieści się zmywarka? Chodzi mi o standardową zmywarkę 60. Załączam zdjęcie poglądowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.03.2021 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Zmywarka ma szerokość jak szafka razem ze ściankami. Więc nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilson2231 16.03.2021 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Fakt moje niedopatrzenie, będę musiał trochę przerobić ten słupek żeby pasował w moim projekcie ale myślę, że do ogarnięcia. Temat można zamknąć, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts