Pauliq 18.03.2021 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Witam. Mam bardzo pojeżonego chudziaka. Przymierzam się do kładzenia styro pod ogrzewanie podłogowe. Pierwsza koncepcja była taka, by piachem wyrównać i kłaść styro. Lecz wącham się i stąd moje pytanie, czy może zalać to jakaś folią w płynie? Może IZOHAN EKO 1K bądź coś podobnego? Ważne by nie śmierdziało i i w miarę tanie było i nie gryzło się z styro.. może ktoś coś jakieś koncepcję ma ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 18.03.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Wylewka wyrównująca z izohan eko? Na bogato. Młotek w dłoń i "jebudu" w co ostrzejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.03.2021 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 posadzkarz niech przyjedzie,zrobi poziomy na 6-7cm betonu,ewentualnie siatka.pod styropian folia 0,5mm.mysle ze wylewka na kruszywie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 09.05.2021 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 A co myślicie o klejeniu styropianu do podłogi na kleju? Wtedy można by łatwo wyrównać owe nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.05.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2021 Mam bardzo pojeżonego chudziaka. Jak bardzo? Przetnie papę? Wylewka, klej a tym bardziej Izohan to rozwiązanie dla bogatych i rozrzutnych. Może szlifierka z tarczą i kilka godzin gładzenia załatwi problem, jak sama papa nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 12.05.2021 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Nie kładę żadnej izolacji w postaci papy.. dla mnie to jest rzecz zbędna a tak czy inaczej dom jest na takim poziomie że nie ma szans na podciąganie jakiejkolwiek wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 15.05.2021 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Folie na chudziak rozłożysz?Tak żeby zabezpieczyć się przed wpływem Radonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts