gazadi 24.03.2021 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Witam, Jestem aktualnie w procesie kupowania mieszkania i musze deweloperowi powiedzieć jak chce mieć postawione ściany w mieszkaniu. wymyśliłem już 5 rozwiązań i nadal nie mam swojego idealnego bo w każdym czegoś mi brakuje. Moje oczekiwania: 1. Chciałbym mieć korytarz z przejściem do toalety która znajduje się na końcu antresoli. 2. sypialnia dla 2 osób 3. biuro/miejsce dla przyszłego potomka. Dwa projekty zakładają korytarz do toalety z kolei pokoje według mnie nie są zbytnio ustawne i jednak wolałbym ciut większe. Reszta projektów ma "korytarz" tylko żeby wejść do pokojów i dzieloną łazienkę do której można wejść z dwóch stron. Wiem, ze można zrobić wejście z jednej strony jednak przy takim rozwiązaniu uważam ze dwa wejścia lepsze. Macie może jakieś pomysły jak mogę ułożyć inaczej pokoje lub doradzić które ułożenie byłoby najlepsze z wymienionych ?? Z góry bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2021 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 zapomnisz zamknąć oboje drzwi i ktoś może cię najść przy klocku.Nie mówiąc już o tym, ze będzie słabsza izolacja dźwięków, wiec ktoś biorący późno prysznic może obudzić dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts