Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W neonetach, mediamarktach czy expertach przy promocjach w stylu "za każde wydane X zł rabat Y zł" albo "druga rzecz 10% taniej, trzecia 25%, itd."

Możesz się też "targować" (słyszałem, nie praktykowałem).

• 2 weeks później...
W neonetach, mediamarktach czy expertach przy promocjach w stylu "za każde wydane X zł rabat Y zł" albo "druga rzecz 10% taniej, trzecia 25%, itd."

Możesz się też "targować" (słyszałem, nie praktykowałem).

Zwykle lepiej kupować hurtem. Chociaż przy promocji "najtańszy produkt za połowę ceny" lepiej ten najtańszy kupić osobno.

Ja korzystam zawsze z promocji w sklepach, często możesz za jednym zamachem kupić wszystko, czego potrzebujesz. Warto śledzić gazetki i strony internetowe (czasami w sieci są inne promnocje niż w sklepie)
  • 2 weeks później...

Koledzy i koleżanki już dużo podpowiedzieli :) Oglądając (kto to robi? :D) reklamy czy słuchająć w radiu zwracaj uwagę na promocje sprzedawców

Oczywiście w internecie znajdziesz ofertę tych sklepów, często z lepszymi cenami niż sklepach stacjonarnych

Można też używać porównywarek cenowych, zapisując się do alertu cenowego, dzięki któremu dostaniesz powiadomienie o obniżonej cenie.

Są też agregatory asortymentu różnych sklepów, np. :spam:, tam także warto wejść sprawdzić ceny AGD do domu

Edytowane przez Greengaz