Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

odplyw nie centralnie a geberit

ZwyklySmiertelnik

Recommended Posts

ZwyklySmiertelnik napisał:
Co powinno sie z tym zrobić?

To masz jeszcze grubość styropianu i wylewki - bez problemu hydraulik podciągnie pewnie ponad metr w którą stronę chcesz.

Problemem będzie co najwyżej, jak oparcie stelaża wyjdzie gdzieś w tym miejscu, co rura.

CityMatic napisał:
A od kiedy którykolwiek stelaż ma podparcie na tej wysokości i z tyłu?

W sensie, że nie do chudziaka? klik i:

U mnie byłoby takie ryzyko - w obydwu łazienkach.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=391584

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=399362

Napiszę tak , bo powinienem to po prostu skrytykować : ale to jest Polska tak jak Ja i Ty jesteśmy skazani na to i nie wiem skąd się to wzięło może z polskiej "zaradności" może z naszej mentalności, że co Ja nie zrobię?

Tak jak film w 100% przedstawia prawidłowość tak te dwa zdjęcia to bym nie pokazywał na forum, przecież to "druciarstwo " w czystej postaci - bez projektu, bez przemyślenia, rozkucie ściany 24cm bez wzmocnień i w to montaż stelaża do zabudowy lekkiej:sick: i jeszcze traktować to jako radę? przepis? pewnie, że się da. Rozumiem dospawania, przestawianie nóżek omijających ogrzewanie czy zwiększanie zasięgu ale to? :offtopic:

CityMatic napisał:
Tak jak film w 100% przedstawia prawidłowość tak te dwa zdjęcia to bym nie pokazywał na forum, przecież to "druciarstwo " w czystej postaci - bez projektu, bez przemyślenia, rozkucie ściany 24cm bez wzmocnień i w to montaż stelaża do zabudowy lekkiej:sick:

Oczywiście, że ze wzmocnieniami. I dla jasności - to drugie, to w ścianie 12cm (na wylot).

• 3 weeks później...